Мъжката колекция есен/зима 2024 на Brunello Cucinelli

05 October 2024

Мъжката колекция есен/зима 2024 на Brunello Cucinelli се стреми да улови очарованието на мъжкия стил в неговата най-чиста и категорична форма.

Елементите, които са съпътствали граденето на историята на мъжката елегантност, се прераждат с нова и съвременна идентичност: структурирани, прецизни и силни форми, принадлежащи към сарториалния свят от 80-те години на миналия век, вдъхновяват за щедър, изчистен, но винаги „без усилия“, удобен стил, пресъздаващ истинския дух на Brunello Cucinelli.

Цветове

Фината и безупречна елегантност на средните тонове преминава през цялата колекция: бежовите и сивите нюанси създават широка и изтънчена палитра, чиято дълбочина е обогатена от меланжи, идеални за подсилване на нотките на черно, оловно и синьо. Дори по-наситените цветове са богати на нюанси, по-специално небесно синьои каки зелено, които винаги разкриват леко сивкав външен вид, способен идеално да се интегрира в хармонията на сезона от цветове.

Форми

Сарториалните форми, отличителен белег на мъжкия стил, придобиват нов, модерен изказ. Палта с вталени рамене, елегантни тренчкоти и традиционни блейзери за връхно облекло – всички части са преработени по изискан начин, със силуети, които винаги подчертават мъжката физика, благодарение на отличителни, но удобни дизайни. Костюмите с динамична индивидуалност са нещо повече от стандартно официално облекло, те са преди всичко форма на многостранна елегантност както за ежедневна визия, така и за забавните моменти. Панталоните се отличават с удобни форми, които балансират пропорциите и придават нова естетика на сарториалните елементи.

Плетива

Плетивата заимстват привлекателността си от класиката и след това я трансформират в настоящата си форма, постигайки перфектния баланс между семпли форми и изискани текстури, уютни обеми и характерни детайли. Детайлите също играят роля в това обновяване, като новите метални копчета, напомнящи за „ретро“ стил, комбиниран с изискан, съвременен подход, докато топлите жилетки, които могат да се носят и като меки връхни дрехи, издигат традиционните модели до вечен статус.

Открийте мъжката колекция есен/зима 2024 на Brunello Cucinelli в бутика на ул. Съборна 4 или онлайн на luxury.mdl.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР