Brunello Cucinelli и удоволствието от емоцията

eva.bg 02 October 2024

Вдъхновена от удоволствието от емоцията, дамска колекция на Brunello Cucinelli за сезон есен/зима 2024 преоткрива очарованието на съзнателната простота и новооткритата натуралност, формулирани чрез задълбочено изследване на автентичната същност на всеки елемент, надхвърляйки сезонните тенденции.

Концентрацията и финесът са в основата на всяко творение и комбинация, насочени към изразяване на усещането за подредена и непринудена завършеност. Кодовете на официалния и сарториален свят, пазители на вечния лукс и елегантност, придобиват познато усещане, разкривайки се в хармонична и приветстваща автентичност. Вижте снимки в галерията ни.

Новият синтез, едновременно дискретен и осезаем, е в услуга на спонтанното разпознаване на идентичността ante litteram на всеки елемент, качеството на материалите и високото ниво на изработка.

Памет и традиция са неделими от стремежа към иновация и уникалност за създаване на актуален вкус към естетичното. Дизайнът, базиран на текстура, пропорции и основни цветове, избира няколко отличителни елемента, за да дефинира автентична, но естествена елегантност. Вкусът към мъжественото излъчване е логичното припомняне на специално изработени тъкани, балансирани от спокойно, меко и обгръщащо усещане, разпръснато от матирани повърхности, рипсено кадифе и детайли, които съчетават изтънчения граски свят с естествения вид на откритите пейзажи.

Цветове

Прецизно изследване на качеството на нюансите задълбочава привлекателното усещане за трайни цветове в колекцията, със специална привилегия, дадена на вечните нюанси на сивото. Черното се разграничава от класическата си твърдост, за да придобие уютен, триизмерен характер, превръщайки се в съгласуван израз на характера на марката при интерпретацията на най-специалните облекла и при създаването на графични ефекти в комбинация с бежово. Няма недостиг на есенно и дървесно кафяво, редуващо се с много светли и обгръщащи тонове на панама и топли бели или по-топли кремави нюанси.Ламе, сатен и платове в стил Old Sheffield Plate придават блясък на специални поводи.

Плетива

Плетивата в колекцията са резултат от експериментиране и преработване на теглото и характера на традиционните облекла с нови инкрустации и изискани ефекти. Плътната и компактна природа на двойните плетки е балансирана от тенденцията към прозрачност, предизвиквайки деликатно взаимодействие на воал с наслояване, което придава на моделите неустоима привлекателност.

Панталони и поли

Полите заемат важно място в новите тенденции, конкурирайки се с панталони в комбинации с овърсайз палта, бомбър якета и мъжествени пуловери и ризи. Новият акцент върху женствеността е динамично обновен в стил и форма, изследвайки различни обеми и дължини с фокус върху изтънчената, но същевременно фина естетика на A-образните поли.

Панталоните предпочитат меки, спокойни обеми, подсилени от тактилни повърхности от плътна вълна или по-флуидни варианти от сатен, ултралеко кадифе и мека вълна.

Открийте дамската колекция есен/зима 2024 на Brunello Cucinelli в бутика на ул. Съборна 4 или онлайн на luxury.mdl.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР