Златното момиче Джиджи Хадид и Rabanne

28 September 2024

Rabanne има дълга история в избора на незабравими посланици на бранда: емблематични фигури, които капсулират духа и мисията на La Maison, живеейки по свои собствени правила, стимулирайки следващото поколение да изгради по-креативно и приобщаващо бъдеще.

Тази година Rabanne прави най-смелия си избор за посланик досега, обявявайки гордо глобалната мегазвезда Джиджи Хадид, като лице на Million Gold For Her: За първи път, с една визионерска нова ароматна вселена, която улавя най-опияняващите и вълнуващи аспекти на женствеността в ултра-желан флакон, включващ XL link, едно от най-популярните бижута на Rabbanne.

Кой по-добре от Джиджи Хадид би могъл да вдъхне живот на това ново творение на аромата? Като един от най-влиятелните супермодели на своето поколение, Джиджи е и телевизионен водещ и предприемач – несравнима и амбициозна икона за жените навсякъде по света.

Ослепителна, динамична и самата тя без капка срам, Джиджи Хадид използва себеизразяването, като средство за подхранване на неудържимия си възход, привличайки повече от 78 милиона последователи в Instagram. Днес Джиджи дава искрицата заряд, за този исторически момент, в историята на парфюмите на Rabanne, представяйки безкомпромисно смелата женственост в мощен нов аромат, озарен от злато.

С лансирането на Million Gold For Her, Джиджи участва в наелектризираща кампания, целяща да вдъхнови следващото поколение и да се противопостави на конвенциите, да прегърне собствената си индивидуалност. Създадена от Mert Alas и Manu Cossu, кампанията е насочена към най-смелото музикално изявление на Rabanne досега: Pure/Honey от Beyoncé, със сигурност върховният химн на властта и успеха на жените.

Докато излиза на сцената в златна рокля на Rabanne, инкрустирана с кристали Swarovski, Джиджи привлича светлината на прожекторите. Тя танцува и се движи съблазнително, тя прави жеста на Rabanne, щракането с пръсти. Тя е една на милион. Всичко, което представя и всичко, което отстоява, Джиджи отразява туптящото сърце и предизвикателното непокорство на Rabanne, повеждайки по пътя към нова ера на неустоима златна чувственост.

"Million Gold for her ми напомня, че Rabanne е Maison. Ароматът е мощен и красив, с роза, лавандула и солен минерален мускус. Обичам баланса! Мисля, че голяма част от моята личност има оттенък на мъжки характер, така че тук ми харесва комбинацията от женствени и мъжки елементи, миксирани в един аромат", казва Джиджи Хадид.

Чрез елегантен и изискан флакон Million Gold For Her се извисява с многолицев дизайн, украсен с нов открояващ се детайл, който е вплетен в богатата история на La Maison: емблематичната верига XL link.

Вдъхновен от веригите на лодки в Бретан, място, което е въздействало както на мосю Рабан, така и Жулиен Досена, XL Link включва серия от преплетени големи и малки елементи в рамките на характерните бижута на La Maison. Откакто се появи през 2019 г., XL Link еволюира, преосмисля се отново и отново в нови цветове, форми и материали, които улавят духа на времето на всеки сезон и предлагат изявени елементи за всеки стил и отношение.

Million Gold For Her се предлага в 30 ml, 50 ml, 90 ml и 200 ml пълнител, както и лосион за тяло и дезодорант спрей.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР