Промяната започва отвътре навън

Тя е и фокусът на специалната биовитална програма, която Chateau Copsa ще предложи между 17 и 20 октомври.

24 September 2024

Биовиталната програма на Chateau Copsa е много специално пътешествие, което започва отвътре навън.

Пътешествие, което позволява да усетите магията на уникалното местоположение, заобиколени от величествени планини, обширни лозя и ароматни розови градини. 

Chateau Copsa наистина е идеалното място за релаксация, особено ако искате да откриете хармонията на природата и същевременно да се насладите на невероятни гледки и залези, които знаят как да лекуват душата. Място, на което може да се свържете с природата, да черпите енергия от нея и да опознаете себе си, отвътре навън.

Това е и посланието на дните между 17 и 20 октомври, когато всички гости ще имат възможностда се потопят в цялостно изживяване, съсредоточено върху храненето, физическата активност, оптимизацията на съня, психическото благополучие, управлението на стреса и общуване с природата - разбира се, за да отключат пълния потенциал за по-добър живот.

Ексклузивната програма предлага разнообразие от услуги, активности и преживявания, създадени да подобрят физическото, психическо и емоционално състояние. Всяка сесия е внимателно подбрана и водена от експерти, за да помогне в постигането на оптимални резултати. 

Експерти в областта на нутриционизма, биохакинга, оптимизация на съня, ароматерапията и психологията ще ви помогнат да постигнете хармония на ума, тялото и духа. С персонализиран подход и внимателна грижа, те ще ви водят по пътя към по-здравословен начин на живот, осигурявайки незабравимо и трансформиращо изживяване.

Основатели и съсобственици на Biohacking.bg са Джулия Димитрова (акредитиран йога преподавател към Yoga Alliance, адвокат по интелектуална собственост) и Мария Версанова (персонален треньор, като спортът и йогата винаги са били неразделна част от живота й). Сред другите експерти, с които ще се запознаете, са д-р Петър Чипев – сертифициран специалист по респираторни заболявани и сън, д-р Виолета Азис - психолог и психотерапевт, Даниела Сечкова - NAHA ароматерапевт и doTERRA основатал за България, а менюто за ритрийта ще е приготвено от нуртиционист и pastery chef Raw&More - Таня Димитрова.

Екипът на Chateau Copsa предлага разнообразие от пакети, а персонализираният подход и внимателната грижена са включени във всеки. Изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Сред активностите, в които можете да се включите са йога, сладък мастърклас, ритъм терапия, ароматерапия, уелнес процедури.

Повече информация за пакетите и цялата програма може да откриете на copsa.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР