Червеното е цветът на есента

Бразилската актриса и модел Фатима Бруненго в кампанията „Облечи живота си с нещо безценно“ на Answear

19 September 2024

Снимка: Answear

В новата си кампания за сезон есен-зима, международната модна платформа Answear съчетава поетични нотки и изключително внимание към детайла, превръщайки модата в нещо повече от дрехи.

Тази есен бразилската актриса и модел Фатима Бруненго e лице на кампанията „Облечи живота си с нещо безценно” и представя едно спиращо дъха творение в червено. Визията й в новия рекламен клип на марката, изпълнена със сила и характер, е много повече от красива рокля.

„Червеното е цвят, който винаги привлича вниманието, но в тази визия то се превръща в символ на сила и независимост“, споделя Марта Савицка, маркетинг директор на Answear и добавя, че червеното диктува модните тенденции в предстоящия сезон.

От наситени нюанси на бордо до ярко червено и отделни червени акценти - дизайнерите смело включват този цвят в колекциите си, съчетавайки го с класически кройки и модерни детайли.

Открий специалната селекция от продукти в червено тук

Есенната кампания на Answear, заснета в живописния Лисабон, пленява със своята визуална поетика. Всеки кадър е внимателно композиран, за да подчертае красотата на моментите, които заслужават да бъдат запомнени.

Режисьор на модното видео е Стела Консони, известна със своята чувствителност и талант да улавя фините емоции, съчетавайки обикновеното с усещането за лукс и красота.

„Стела притежава изключителен талант да превръща емоциите в образи – това, което виждаме на екрана, не е просто мода, а самият живот“, добавя Марта Савицка.

Мотото на кампанията „Облечи живота си с нещо безценно“ улавя напълно същността на посланието на Answear. Модата ни съпътства в най-важните моменти и е част от спомените, които остават с нас завинаги.

Есенно-зимното издание на кампанията „Облечи живота си с нещо безценно” се фокусира и върху качеството. Сред предложенията на Answear.bg клиентите ще открият избрани продукти от световни премиум марки, които са символ на вечен стил.

Всяка визия е включена в селекцията с мисъл за хората, които се доверяват на модата, за да изразят своите ценности и индивидуалност. Вдъхновен от силата на червеното, екипът на Answear създаде и оригинален плейлист, а в специалното издание на журнала си, марката се фокусира върху този огнен цвят – от неговата символика в изкуството и културата до модата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР