Ким Катрал като Саманта Джоунс отново?

eva.bg 22 August 2024

Снимка: getty images

Не, не става въпрос за продължението на „Сексът и градът“, а за друг хитов сериал, чийто четвърти сезон може да се гледа този август по Netflix.

„Емили в Париж“ с очарователната Лили Колинс. Ако заради нещо си заслужава да му отделите време, то това са модата, хуморът и любовните триъгълници. 

И като казахме любовни триъгълници, няма как да не споменем името на Габриел. В ролята е френският актьор Лукас Браво – да, красив е. Габриел е този млад секси chef, който... не знае какво иска.

Дори в момента феновете на сериала са разделени на два отбора – отбор Габриел и отбор Алфи. Алфи е другият мъж около Емили, той се появи във втори сезон.

Но да се върнем на въпроса от заглавието. В интервю пред IMDb Лукас Браво каза, че с екипа са разговаряли за много желано появяване на Ким Катрал в сериала, който се възприема като двойник на „Сексът и градът“ от 21 век. Колегите му потвърдиха, че „Емили в Париж“ очевидно има най-много допирни точки с теми, моменти и послания именно от „Сексът и градът“.

„Говорихме по-рано за това да имаме Ким Катрал, представяйки си нейното присъствие върху „Емили в Париж“. Но това би означавало, че има значима роля, която тя да поеме, а също и за да каже „да“ на тази идея. Но аз се реех цял ден и мечтаех за тази възможност и се надявам да се случи.“

Сезон 4 на „Емили в Париж“ е разделен на две части. Първите пет епизода са достъпни в стрийминг платформата този месец, а следващите пет (и финалът) – след 12 септември.

В момента текат снимките на трети сезон на „Просто ей така“ със Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Припомняме, че изненадващо Ким Катрал се появи на финала на втори сезон. Сцената, в която Саманта говори по телефона с Кари, докато пътува с такси и обяснява, че много е искала да я изненада в Ню Йорк, но плановете са се объркали и си е останала в Лондон, е заснета самостоятелно, без Катрал да се среща с колежките си.

Спекулации относно появяване на Ким Катрал в трети сезон на „Просто ей така“, който излиза догодина, имаше, разбира се, но самата актриса им сложи край с коментар в социалните мрежи. Отговорът й към фен беше „О, това е много мило, но няма да стане“.

Е, май ни остава „Емили в Париж“ като по-възможната опция. И то евентуално за пети сезон.

Ким Катрал вчера навърши 68 години. Честит рожден ден, прекрасна!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР