Никога повече, Блейк Лайвли!

eva.bg 09 August 2024

Снимка: getty images

Блейк Лайвли сътвори невиждано турне на най-новия си филм, „Никога повече“. Световната му премиера е днес, 9 август.

Героинята й Лили Блум, която е собственик на магазин за цветя, е силно привлечена от харизматичния Райл Кинкейд (Джъстин Балдони, който е и режисьор на филма), успял неврохирург. През цялото време, докато течеше кампанията за популяризиране на филма, актрисата се появяваше в разкошни флорални визии както на официални събития, така и в личния си Instagram профил, у дома, буквално всеки ден.

Една от роклите, които Блейк Лайвли избра, бе модел на Versace, носен от Бритни Спиърс през 2002 г., както обяви самата Донатела Версаче в профила си в Instagram. А Блейк публикува стори с послание и благодарност към Бритни, която също не е далеч от темата на филма.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

 

Филмът е направен по едноименния бестселър на Колийн Хувър. Това е първата адаптация на романа, който предизвика бурни реакции заради безкомпромисното и проницателно представяне на темата за домашното насилие и за силата на неговите жертви.

„Просто се влюбих в Лили. Исках да разкажа нейната история, защото емоционалният й път бе ясен за мен, но има толкова много начини, по които тя може да бъде представена. Приемайки ролята, исках да съм сигурна, че няма да бъде представена като деликатно цвете, а като жена, здраво стъпила на земята. Сметнах за важно да видиш как някой, който изглежда улегнал, се губи. Това те кара да осъзнаеш, че никога не знаеш през какво преминават хората. Всички сме на сложни пътешествия, които невинаги имат ясно начало, среда и край. Надявах се, че може да помогне на хората да не се чувстват толкова самотни, като видят Лили едновременно силна и уязвима, уверена и нежна, изгубена и намерена“, казва Блейк Лайвли.

„Когато написах образа на Лили, мислех, че е солиден и пълнокръвен, но Блейк придаде толкова много дълбочина и сложност на героинята, за които дори не подозирах“, казва Колийн Хувър.

В галерията сме събрали почти всички флорални визии на Блейк Лайвли. Да, наистина е мечтаната Лили Блум!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР