Converse представя Run Star Trainer

Модерно предложение с нисък профил, което съчетава най-доброто от спортното минало с гъвкавостта, необходима за съвременния начин на живот

31 July 2024

Бягане, фехтовка, волейбол, борба. Какво е общото между тях? Всички те са послужили като вдъхновение за изцяло новия силует на Converse – Run Star Trainer.

Марката си поставя за цел да създаде нова концепция, вдъхновена от миналото, но предназначена на съвременния живот – даваща възможност за нов стил на тези, които ценят гъвкавостта, себеизразяването и комфорта.

Отклонявайки се от много предложения от гамата на Converse, Run Star Trainerсинтезира и на свой ред модернизира компоненти от ДНК-то на марката, използвайки многообразието на спортната история, непозната на повечето. Новият силует демонстрира умение да черпи от познати истории и стилове, за да преосмисли обувките си от нулата. Силуета дори черпи вдъхновение от съвременното художествено изкуство чрез различни направления, като например керамиката.

Run Star Trainerчерпи вдъхновение от близо 20 силуета, характерни за наследството на Converse, всички от които първоначално са били създадени специално за спортове, включително карате, фехтовка, футбол, борба… дори, троен скок. Моделът на протектора на подметката от своя страна е заимстван от Chuck Taylor All Star, но сега е удължен през петата и е щампован с логото на Run Star Hike, представено за първи път през 2019г.

Проучванията винаги са били основен компонент на марката и са позволявали непрекъснати експерименти с цветове, кройки, материали и пропорции. Смесицата от материали в Run Star Trainer– найлон, велур и кожа – се комбинира със смели цветови решения, включително жълт, син, червен, черен и бял.

Силуетът е създаден чрез свеж поглед върху прилягането, формата и стойката и се присъединява към поредицата от нови продукти на марката, лансирани през последната година.

Converse Run Star Trainerе наличен в www.converse.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР