Бюти блиц... с Натали Трифонова

Водещата на прогнозата за времето по bTV е сред любимите лица от телевизионния ефир, което доказа и безапелационното ѝ участие в наскоро приключилия формат Dancing Stars.

Люба Вангелова 04 September 2024

Снимка: личен архив

Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш, и защо?

За мен най-важни са качествените почистващи продукти за лице, тъй като имам кожа, склонна към несъвършенства. Серията измиващи гелове Effaclar на La Roche-Posay винаги присъства в моята ежедневна грижа, както и Dior La Mousse Off/On. Хидратиращите продукти, кремове и серуми, които идват като следваща стъпка – тях обичам да сменям често, за да не свиква кожата ми с определен продукт.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Старая се да използвам продукти с максимално естествен и изчистен състав, които оставят минимален отпечатък след себе си и са в опаковки от рециклирани материали. Възхитена съм от българската козметика Muse Cosmetics, която предлага едновременно качествена грижа и устойчиви решения.

Какво означава да си млад?

Младостта за мен не е само едно изпънато лице и гладка кожа. Срещала съм хора, които изглеждат млади въпреки своите несъвършенства, и такива, които не носят младостта въпреки перфектното си лице. Да си млад означава да имаш дух и енергия, а те задължително се проектират върху лицето.
 
Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променила?

Не бих променила нищо в себе си. Всеки един от нас е чаровен по своя си начин. Мисля, че усмивката е моята запазена марка и тя предава най-добре моята енергия.

Най-добрият спорт/активност за тонус.

Винаги съм казвала, че танците извайват най-красивите тела. След участието ми в Dancing Stars мога да го кажа още по-категорично.

Отваря ли врати визията?

О, да, със сигурност! Но това, което задържа вратата отворена дълго време, е това, което се крие зад красотата – добронамереност, професионализъм, отговорност, чувство за хумор, приятно излъчване.



СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС:
Ти притежаваш потенциал в много посоки, включително и в посоката на Dancing Stars, където усвояваше с дни умения, за които се изискват години. Къде се чувстваш в свои води? Какви са мечтите ти за теб самата?

Чувствам се добре пред камерата – аз я обичам, тя ме обича и може би затова се получават добре нещата. Телевизията отдавна е мой втори дом и аз не спирам да развивам потенциала си, защото не търпя стоенето на едно място и мисля, че човек трябва да прави непрекъснати стъпки в посока развитие. Вярвам, че работливият човек винаги сбъдва мечтите си. Самата аз не обичам да говоря за мечтите си, обичам да ги сбъдвам!

1 КОМЕНТАР
1
Аз
04 September 2024, 19:04

Писна ми от тая, не я понасям!

ТВОЯТ КОМЕНТАР