Петте елемента на щастливото лято

Със своята архитектурна и интериорна концепция Медикъл СПА хотел „Петте елемента“ е пример за естетика, комфорт и екологична устойчивост

15 July 2024

Хотел „Петте елемента“ не е просто място за настаняване – той е истинско бижу, което съчетава модерна архитектура и timeless интериор, за да предложи незабравимо изживяване на своите гости. Проектиран от реномираната архитектурна фирма „Амфион“, този хотел съчетава елегантност, функционалност и уникален стил, които го правят един от най-привлекателните обекти в България.

Архитектурната концепция на хотел „Петте елемента“ е вдъхновена от хармонията на природните елементи – земя, вода, огън, въздух и етер. Всяка от тези стихии е отразена в различните части на сградата, създавайки усещане за баланс и спокойствие. Обслужващите площи надминават по квадратура тези на стаите за настаняване, което дава възможност за предлагане на широк диапазон от различни услуги и рекреативни дейности. Фасадата на хотела впечатлява със своите чисти линии и съвременни материали, които перфектно се вписват в природната среда на Рила планина. Големите прозорци позволяват на естествената светлина да прониква в интериора, създавайки топла и приветлива атмосфера.

Сградата е проектирана така, че да предложи максимален комфорт и удобство на гостите. Просторните общи части и луксозните стаи осигурят великолепни гледки към околната природа и предлагат неповторимо усещане за простор и свобода.
Интериорът на хотел „Петте елемента“ е майсторски изпълнен, като всеки детайл е внимателно подбран, за да допълни цялостната концепция за хармония и лукс. Дизайнът съчетава модерни елементи с традиционни акценти и така е създадена  уникална и запомняща се обстановка.

Лоби и общи части

Просторни и елегантни, тези зони са декорирани с висококачествени материали и мебели. Използването на естествени материали като дърво и камък допринася за топлината и уюта на пространствата.

Стаи и апартаменти

Всяко помещение е проектирано с мисъл за максимален комфорт и релаксация. Меките цветове и текстури, съчетани с модерни удобства и технологии, създават идеалната обстановка за почивка след дълъг ден.

Спа и уелнес зона

Елегантният дизайн и внимателно подбраните детайли създават спокойна и релаксираща атмосфера, в която гостите могат да се насладят на различни процедури и терапии. На площ от повече от 1000 кв.м са разположени минерални басейни с различна температура, зона за почивка, шест сауни и три парни бани, масажни студиа, кабинети за физиотерапия и рехабилитация, медицински кабинет и фитнес, които предлагат всичко необходимо за превенция и възстановителни процедури.

Конферентна зала

Функционална и съвременно оборудвана, залата предлага възможности за корпоративни събития, семейни празници и галавечери.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР