Създай ароматния си подпис

Знаците на италианския емоционален начин на живот са вплетени във всяка клетка на Bvlgari. Свидетели сме и на подобно дръзко излизане от границите и в парфюмите на

Люба Вангелова 05 July 2024

Bvlgari е италианската модна къща, на чиято дръзка природа разчитаме за вдъхновение и революционни разчупвания на шаблоните и правилата в дизайна на бижутата. Знаците на италианския емоционален начин на живот са вплетени във всяка клетка на бранда. Свидетели сме и на подобно дръзко излизане от границите и в парфюмите на Bvlgari.

Революцията Allegra

Представяли ли сте си да имате свой специфичен аромат, който съвършено да улавя и предава собствената ви индивидуална енергия? С присъщия си революционен подход Bvlgari прави това, което досега не е правено в парфюмната индустрия: дава възможност на всеки да създаде собствен и личен ароматен подпис. Bvlgari представя ексклузивната колекция Allegra, която се състои от седем парфюмни води и седем подсилващи есенции и дава шанс да създадем уникален личен аромат. Есенциите носят името Magnifying и всяка от тях се съчетава безупречно с която и да е от седемте парфюмни води, като ги усилва и изменя вибрациите им. Избираме си аромат, подсилваме го с есенция и получаваме повече от него. Всичко зависи от креативността ни.



Изискана система за персонализиране на аромати

Колекцията демонстрира занаятчийското майсторство на Bvlgari. Седемте есенции Magnifying  са разработени от майстора парфюмерист Жак Кавалие и съдържат богата концентрация на ценни съставки, дестилирани от най-добрите реколти.

Първа стъпка в персонализирането е изборът на основен аромат Eau De Parfum. Всеки от тях представя различни характеристики на италианската емоционалност. Оставете се да ви води настроението ви, за което помагат и имената им – цитрусова енергия на Riva Solare, чувствена страст от Fiori D’Amore, венецианска фиеста от Fantasia Veneta, блясъкът на древноримския ритуал на зимното слънцестоене в Spettacolore, вълнението от романтичната целувка в Baciami, изразителната елегантност и женственост на майката в Ma’ Magnifica, динамиката на италианската лятна вечер в Passegiata. Скулптурните флакони са почит към бижутерското наследство на Bvlgari – основният дизайн пресъздава римските колони, характерни за родното място на модната къща. Изящните детайли и комбинирането им с ярки цветове (италианската дума Allegra се превежда като „радост“) са препратка към отличителния стил на Bvlgari.



Концепцията #MagnifyForMore

Втората стъпка в персонализирането на личния ни уханен подпис от Bvlgari е добавянето на една от седемте есенции Magnifying – мускус, бергамот, роза, ванилия, сандалово дърво, смирна и пачули. Имаме уникален шанс да изпитаме аромата по нов начин, като напръскаме есенцията върху избраната парфюмна вода от колекцията Bvlgari Allegra.
Флаконите на есенциите Magnifying имат същия скулптурен силует като флаконите за парфюмна вода, но са в изцяло бял цвят, издаващ тяхната скъпоценност. Уханието Passeggiata въплъщава пламенен нюанс на елегантността – цветна смесица от категоричен розов цвят с оранжев оттенък, която напомня за залез и за вечер, изпълнена с авантюри. Ароматният герой в композицията е цветето иланг-иланг.

Колекцията Bvlgari Allegra е създадена със същото внимание към детайла, което виждаме при изработката на изящните бижута на бранда. 96% от флакона на Bvlgari Allegra Eau De Parfum e изработен от стъкло с лесна рециклируемост. В 80% от опаковките са включени вторични материали, включително от сицилиански лимони като основна суровина за производството на висококачествени хартии.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР