Брад Пит: Трети брак и още деца? Да, готов съм!

eva.bg 14 June 2024

Снимка: getty images/guiliver

Наскоро стана ясно, че двете биологични дъщери на Брад Пит искат да премахнат неговата фамилия от името си. Едната – Шайло, вече е достатъчно голяма, за да го поиска по легален път. Тя навърши 18 и подаде молба в съда. Другата – Вивиан, засега само изпуска фамилията Пит при неофициални документи, но явно е въпрос на време и тя да го направи по легален път.

Обтегнатите отношения на Пит с децата му, както и ожесточената раздяла с бившата му съпруга Анджелина Джоли, са натъжили сериозно 60-годишния актьор, който осъзнал, че окончателно е загубил връзката с децата си. И едва ли някога ще възобновят нормални отношения.

Тези проблеми обаче, са направили връзката с настоящата му приятелка Инес де Рамон още по силна. Тя била голяма подкрепа за Пит, който минавал по-лесно през трудностите благодарение на нея.

Близки до Брад Пит разкриват, че той бил готов за трети брак и още деца. „Инес беше голяма утеха за него в тези трудни моменти и двамата се сближиха още повече“, разкриват близки до актьора.

Пит бил убеден, че 34-годишната Инес ще е страхотна майка, защото била спокойна, уравновесена и много балансирана личност. Той бил готов да има деца от нея, стига тя да го пожелае.

„Инес е млада и Брад каза, че е 100% съгласен, ако тя иска да имат деца. Харесва му идеята за семеен живот с Инес“, коментират още източници на западните медии.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ines De Ramon (@inesderamonfans)

1 КОМЕНТАР
1
adena
14 June 2024, 21:00

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР