Мадона празнува 93-я рожден ден на баща си

eva.bg 03 June 2024

Снимка: instagram

С емоционално послание в социалните мрежи Мадона отбеляза 93-я рожден ден на баща си Силвио.

Звездата пусна серия от снимки, на които е с него. Съдейки по текста към тях, той няма никакво намерение да се предава пред старостта и годините, а тя пък е категорична: „Нищо не може да ни спре. Обичам те до луната и обратно“.

В галерията ни може да видите снимки на певицата със Силвио през годините. Те бяха споделени от самата Мадона в Инстаграм.

„Поздравявам те за това, че се возиш на влакчето на живота с такова чувство за хумор и непокътнат здрав разум. Благодаря ти, че сподели с мен своята мантра за живота, която е: „Ще продължа, докато колелата не се разпаднат“, това бе част от емоционалното обръщение на Мадона.

Преди време певицата заяви: „Баща ми е истински сървайвър, израствайки като италиански емигрант в САЩ, минал е през много травми, но винаги е работил здраво за това, което е имал. Той ме научи колко е важно да работиш много, да си упорит и да заслужиш пътя си в живота. Отново ти благодаря за това.“

Силвио Чиконе – Тони е син на италиански емигранти, работи като инженер дизайнер за Крайслер и Дженерал Мотърс и заедно със съпругата си имат общо шест деца. Мадона е кръстена на майка си, наричат я „малката Нони“ и обожава баща си. Тя също му е любимка. Когато е на 5, майка й, тогава 33-годишна, умира от рак на гърдата.

„Всички в семейството ми бяхме ранени по един или друг начин от смъртта на мама – обяснява по-късно певицата – и голяма част от живота ни мина като реакция към това, което се случи, в опит да го осъзнаем, да се справим с мисълта за него. Болката от загубата ми остави усещане за самота. Продължаваш напред с огромна дупка в себе си. Тази празнина в мен ми даде този толкова силен импулс за всичко. Може би тя отвори потребността ми да я запълвам със суперпостижения.“

В началото Мадж е толкова изплашена и ужасена, че някой може да отнеме баща й. Не може да спи, ако той не е наблизо. За да се справи с отглеждането на децата си, Тони наема гледачка – Джоан Густавсон. Три години по-късно се женят. Огромен удар за малката Мадона, която се чувства предадена, обидена и отново изоставена, особено след като на Тони и Джоан се раждат още две деца.

В онзи момент Мадона решава, че щом няма на кого да разчита, трябва да стане наистина силна и да се погрижи за себе си сама. По думите й баща й е италианец, старомоден и ревностен католик, абсолютен традиционалист, израснал в италианския свят на мачовците. Той е човекът, оказал най-голямо влияние върху живота й, но не с примера си, а с желанието й да му се противопостави. Отношенията им са обтегнати дълги години, докато накрая не намират отново път един към друг.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР