Всички говорят за… шапката на Сара Джесика Паркър

eva.bg 22 May 2024

Снимка: instagram

Снимките на третия сезон от продължението на „Сексът и градът“ са в разгара си и Сара Джесика Паркър често може да бъде видяна с екипа на продукцията по улиците на Ню Йорк.

За пореден път главно действащо лице в „Просто ей така...“ е модата и всички очакват с нетърпение да видят какви тоалети и аксесоари ще облекат актрисите.

Явно в стремежа си да бъдат по оригинални или желаейки да налагат нови трендове, стилистите на продукцията успяха да изненадат всички с една от новите визии на Кари Брадшоу.

Виждаме героинята на Сара Джесика Паркър да се разхода из Ню Йорк в дълга рокля, но не тя е акцент в тоалета, а аксесоарите към нея.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Освен, че е със сандали на Dr Scholls – което предизвика всеобщ възторг, голяма полемика предизвика обемният аксесоар върху главата на актрисата, който може би трябва да служи за шапка.

Коментарите към поста в Инстаграм, където Сара Джасика Паркър сподели визията, са разнополюсни. От крайно неодобрение, през недоумение и абсолютно обожание.

Някои сравняват шапката с нахлузена на главата пола, други с „мъфин на стероиди“, а на обратното мнение са тези, които категорично заявяват: „Тя е модна икона и може да носи каквото си поиска, както си поиска! Изглежда зашеметяващо!“

Какво е вашето мнение?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР