Голямото преобличане – Деми Мур смени 5 официални тоалета за 3 дни

eva.bg 20 May 2024

Снимка: getty images/guiliver

Деми Мур е в Кан по повод премиерата на филма "The Substance". Не знаем с колко куфара е пристигнала звездата, но имайки предвид какво количество официални рокли смени само за два дни, със сигурност е разчитала на сериозен екип и за пътуването, и за подготовката й за срещите с фенове, журналисти, колеги актьори.

Мур мина два пъти по червения килим, присъства на събитие на Chopard, имаше среща с журналисти, позира пред фотографи. И за всяко едно от тези събития, изискващо безупречен външен вид, тя се бе постарала да заложи на различен стайлинг.

Първо за премиерата на филма "Kinds Of Kindness", в който не играе, но пък уважи събитието, за да подкрепи колегите си, заложи на червена рокля на Armani Privé от пролетната колекция за 2024.

За премиерата на филма "The Substance", в който вече има главна роля, Деми Мур се постара да впечатли с по-необичаен тоалет. Тя заложи на рокля на Schiaparelli, която имаше един остър и стърчащ детайл. Роклята е от колекцията висша мода за 2024.

За вечерното парти на Chopard пък бе в синя рокля по тялото на Balenciaga.

В по-неофициални, но пак достатъчно стилни визии, бе за срещата с журналисти и фотографи. Вижте я в детайли в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР