Джордж и Амал Клуни взеха важно решение за бъдещето на децата си

eva.bg 10 May 2024

Снимка: getty images/guiliver

Въпреки че Джордж Клуни е холивудска звезда от десетилетия, той и съпругата му Амал изглежда са готови да обърнат гръб на Холивуд в името на децата си.

Двамата взеха решение къде да отглеждат близнаците и това няма да е нито САЩ, нито Великобритания. Изборът им е – Франция.

Джордж и Амал купиха имот от 18-ти век за 8 милиона долара във Франция, но едва наскоро то стана тяхна основна резиденция. И сега, особено след като децата им са на шест години и е време да започнат училище, те мислят за бъдещето им.

„Колкото и двамата да обичат големите градове като Лос Анджелис и Лондон, те смятат, че по-малкият град предлага много повече за децата им, особено що се отнася до уединението. Те наистина чувстват, че Франция е мястото, където искат да отгледат децата си“, коментират близки до семейство Клуни.

Миналия септември актьорът продаде къщата си на езерото Комо за 100 млн. евро, след като през 2021 г. вече беше купил за 8 млн. евро въпросното имение в град Бриньол в Прованс. Агентът му за недвижими имоти е имал за задача да намери семейно имение сред красив пейзаж. И така е открил напълно реновираната от предишните собственици - богата австралийска двойка, селска къща от ХVIII в., разположена на повече от 180 хектара земя.

Сградата с размери 900 кв. м. е заобиколена от 172 хектара маслинови дървета, 5 хектара лозя, от които се произвежда бяло вино, поля, засадени с лавандула и розмарин, плувен басейн, тенис кортове, игрища за петанк и борова гора с малко езеро, скрито от погледите.

Там ще живее семейство, там ще растат близнаците и явно наблизо са открили подходящо място за обучението им.

1 КОМЕНТАР
1
millako
12 May 2024, 20:49

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe==> https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР