Това 14-годишно момиче… Никол Кидман

Австралийската актриса получи награда за цялостни постижения на 49-ата церемония на Американския филмов институт в „Долби тиътър“.

eva.bg 28 April 2024

Снимка: getty images

„Това 14-годишно момиче никога не би могло да предвиди всички талантливи хора, с които ще работи, и многото различни герои, които ще изиграе… Толкова съм развълнувана да празнувам с толкова много приятели“ – каза от сцената на прочутия „Долби тиътър“ 56-годишната Никол Кидман с повече от 40-годишна кариера в киното зад гърба си.

Разбира се, 14-годишното момиче е самата тя в началото на актьорския си път.

Звездата от филмите "Часовете" на Стивън Долдри, "Широко затворени очи" на Стенли Кубрик, "Догвил" на Ларс фон Триер и "Мулен Руж" на Баз Лурман получи наградата си от самата Мерил Стрийп и бе придружена на церемонията не само от съпруга си Кийт Ърбън, но и – за първи път – от двете им дъщери тийнейджърки Съндей и Фейт.

До този момент актрисата и кънтри музикантът не допускаха децата си до червения килим.

Никол Кидман блестеше във великолепна обсипана със златни пайети рокля Balenciaga от есенната колекция на бранда. Сред водещите на гала церемонията бяха дългогодишните приятели на австралийката Морган Фрийман, Рийз Уидърспун и Наоми Уотс.

Вижте снимки от събитието в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР