Киану и Александра - винаги двама, винаги

eva.bg 16 April 2024

Снимка: getty images/guiliver

„Голямо наказание е да живееш без любов, без да си я преживял, без да можеш да даваш любов“, каза преди време Киану Рийвс.

След много перипетии и трагедии в живота си, той в крайна сметка успя да открие и запази до себе си любовта – истинската, спокойната, която е изградена на доверие и взаимно уважение. Да, говорим за любовта на Киану и 54-годишната му приятелка Александра Грант.

Двамата рядко излизат от пашкула на любовта за червени килими и премиери, но тези дни ги видяхме на MOCA Gala 2024 в Лос Анджелис.

Дългогодишните влюбени гълъбчета блестяха на червения килим и не се поколебаха да споделят целувка пред камерите, преди да влязат вътре за събитието.

59-годишният актьор бе в тъмносин костюм, а неговата 54-годишна приятелка художничка в синьо-зелена рокля.

Двойката изглеждаше зашеметяващо, докато позираха за снимки на събитието. Вижте ги в галерията ни.

„Ако може да накараш една жена да се усмихне, тогава виждаш най-красивото нещо на земята“, казва Киану. Е, определено кара Александра да се усмихва.

Двамата се срещат за първи път през 2009 г. на вечеря, след това работят заедно по книгата „Ода на щастието“, която е написана от Киану и илюстрирана от Александра.

Заявиха публично и официално своята връзка през 2019 г., дебютирайки заедно на червения килим.

Останалото, както казват, е история. А повече за нея може да прочетете в статията ни „Киану Рийвс и Александра на живота му“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР