Симфония от цветове в колекцията на Marc Cain за сезон пролет/лято 2024 г.

eva.bg 28 March 2024

Мотото "Симфония от цветове" е централната точка на колекциите на Marc Cain през пролет/лято 2024 г. Доматено червено и турмалиново синьо, мента тюркоаз и среднощно синьо – всичко се комбинира, за да създаде хармонична цялостна картина. Класическото черно и бяло е подчертано от сияен малахит като цветен сблъсък.

Меко светлосиньо, напомня лятното небе и се съчетава с деликатна лавандула, розе и каменни нюанси. Тъмновиолетовото добавя дълбочина. Плодово-свежите жълти и прасковени тонове създават настроение за топлия сезон. Бяло и екрю образуват неутрална основа за всички теми.

Щампите също се предлагат в голямо разнообразие.Графични модели разкриват пълния си блясък, особено в цялостен вид. Животинският свят е подчертан и представен от макро-зебра и малки слончета.Тези нежни гиганти се появяват като повторение или в микс със зебра, създаваща отличителен вид.

Лебеди и нежни флорални принтове очароват с тяхната грациозна красота и с романтика. Лайм, лимон, папая - тропически плодове, които действат като истински стимул за настроение в ярки краски.

Свободнопадаща вискоза и микрофибърни тъкани, както и коприна са първият избор за леки и ефирни визии. Мекото трико е идеалната материя за принтове и също така означава безусловен комфорт. А по-твърдите тъкани, от друга страна, са идеални за вталени двуредни костюми в ярки цветове. Плетивата също са на дневен ред през топлия сезон. Плетивата се предлагат със специални структури, с лурекс ефекти или високо качество кашмир.Сатен в розе, камък и светло синьо, изпълнени като плъзгащи се рокли, топове, блузи и панталони, изглежда нежно и елегантно.Естествени материи като различни памучни смеси и лен са задължителни за летния сезон.

Влиянията от 90-те могат да бъдат открити в минималистичния, чист външен вид. Роклите са перфектни независимо от дължина: от мини, миди до макси дължина, като А-силует или под формата на риза-рокля. Бюстиета са символ на женственост и се комбинират най-добре с големи блейзъри или под тренчкоти.

Друго лятно привличане на вниманието е женствената рокля-бюстие от ефирен памучен воал с плодов принт. Ежедневни, свободни панталони и тесните миди поли са идеални стайлинг партньори в пролетно-летния гардероб. Плисирани поли и панталони, някои с градиент от нюанси, създават модни акценти. Волани украсяват блузи и рокли и осигуряват допълнителна нотка на изтънченост и игривост.

Открийте колекция пролет/лято 2024 на Marc Cain в бутика на ул. Съборна 2 или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР