В дома на Амбър Валета

eva.bg 15 March 2024

Снимка: instagram/Architecture&Design/AmberValletta

Супермоделът Амбър Валета отваря вратите на своя дом за екипа на списание Architectural Digest. Тя живее тук заедно с годеника си Теди Чарлз, който по професия е коафьор.

Когато купуват къщата на хълм в Лос Анджелис и на ръба на каньон, те се обръщат към семейния приятел Рос Касиди – доказан интериорен дизайнер, за да помогне в превръщането на къщата с шест спални в мечтания дом.

Амбър Валета има едно изискване към Рос – да направи дом, който да създава изключително усещане за спокойствие, да е нещо като светилище. Място, където въздъхваш с облекчение веднага, щом се прибереш. Светът остава навън, домът трябва да е убежище за душата. Какво се е получило – вижте в галерията ни.

Понеже е запален еко активист, топмоделът държи всичко в дома да е максимално пирродосъобразно. По-близо до природата и по-далече от показността, кича и ненужния лукс.

Навън, където семейството прекарва голяма част от времето си, Амбър и годеникът й Теди са насадили пустинна градина, изискваща възможно най-малко напояване. На хълма зад тях са разпръснали семена от диви цветя.

„Виждали сме сови край басейна, кръжащи над нас ястреби, рис, койоти. Около нас кръжат пеперуди, има богомолки“, споделя Амбър.

„Домът е там, където е сърцето и нашето сърце е тук. Теди и аз искахме къщата ни да бъде място на спокойствие и комфорт, където можеш да си поемеш дълбоко въздух и да забравиш за всичко извън пределите на дома ти. Работихме с невероятни хора от самото начало, за да създадем нашето малко светилище“, обобщава топмоделът.

Заповядайте на виртуална разходка в дома й.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР