Забъркаха Меган и Хари в скандала със снимката на Кейт

eva.bg 14 March 2024

Снимка: instagram

Симпатизантите на Кейт Мидълтън и английския кралски двор правят всевъзможни опити, за да намалят имиджовите щети от скандала с обработваната снимка на принцесата на Уелс.

Един от тях е, да насочат вниманието към „враговете“ на короната Меган и Хари. Изведнъж източници, близки до двореца, започнаха да лансират тезата, че двамата отцепници също били обработвали и манипулирали официални техни снимки, пък на тях им се разминало без скандал, а на Кейт не й прощавали нищо.

В случая се визира снимката, чрез която Меган и Хари разкриха новината, че очакват второ дете. На кадъра Хари е седнал в двора имението им, а в него е полегнала бременната му половинка. Принцът е бос, над тях извисява клони дърво, кадърът е идиличен и много сантиментален.

Тезата на феновете на Кейт обаче е, че разпространеният черно-бял кадър всъщност „нямал извисяващата се над тях върба“, а тя била добавена след това, били размествани и други елементи от пейзажа, била обработвана поляната и т.н.

Това накара фотографа Misan Harriman, който е направил въпросния кадър, да сподели в социалните мрежи оригиналната снимка, за да покаже, че нищо подобно не се е случвало. Разликата между оригинала и разпространения портрет на Меган и Хари е, че единият е цветен, а другият е черно-бял.

„Това е оригиналният jpg, без черно-белите сенки. Не са местени и размествани никакви дървета или поляни. Освен това, дървото което виждате не е върба, а джакаранда“, коментира фотографът.

Хубавото на този пореден етап от скандала е, че успяхме да видим цветния вариант на снимката на Меган и Хари и трябва да признаем, че на нас той ни харесва много повече от черно-белия му вариант.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

1 КОМЕНТАР
1
9011vocal
14 March 2024, 23:23

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

ТВОЯТ КОМЕНТАР