Ах, тези двамата! Брад Пит и Джордж Клуни, дами!

eva.bg 01 March 2024

Снимка: getty images/guiliver

Дълго и неразрушимо приятелство свързва Брад Пит и Джордж Клуни. А сега ще имаме удоволствието да ги гледаме в нов общ филм и съдейки по това колко се забавляват на снимачната площадка, няма как да не пренесат тази енергия и на голям екран.

62-годишният Джордж Клуни и 60-годишният Брад Пит се снимат във филм „Wolfs“, който ще излезе на голям екран през есента тази година.

Зад продукцията стои Apple TV+, а филмът е трилър. Двамата актьори разкриха че са им предложили впечатляващи хонорари, но те са решили да ги намалят при положение, че продуцентите гарантират разпространение на филма по киносалоните.

Източници на списание „People“ разкриват, че двамата са си изкарали страхотно по време на снимките и са използвали максималновремето, през което може да са заедно.

Джордж Клуни и Брад Пит са се снимали заедно в седем филма, като първият е „Бандата на Оушън“ от 2001 година. Легенди се носят за това какви номера са си погаждали взаимно на снимачните площадки. Но никога, никой не се е сърдил.

„Моите шеги са дълготрайни, понякога отнемат цяла вечност, но от тези на Брад много боли. Веднъж не можех да се прибера в родния ми град, заради един негов номер“, коментира Джордж Клуни, без да навлиза в детайли.

1 КОМЕНТАР
1
hetticrimson
01 March 2024, 23:28

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

ТВОЯТ КОМЕНТАР