Селена Гомес или Джесика Частейн – на коя стои по-добре?

eva.bg 29 February 2024

Снимка: getty images/guiliver

Знаем за неписаното правило, че една и съща рокля не бива да се носи от две звезди. Особено пък по време на едно и също събитие.

Въпреки това, често са се случвали подобни модни гафове, които са кошмар за всяка знаменитост и често са резултат от липса на координация между стилистите им.

В случая със Селена Гомес и Джесика Частейн не става въпрос за едно и също събитие, но пък разликата в появата им е едва около месец, така че тоалетът си е абсолютно актуален.

И въпреки че говорим за един и същи бранд и един и същи модел, има разлика а цвета и не само.

Селена Гомес първа се появи в това чудно модно творение на Oscar de la Renta по време на наградите Еми в средата на януари.

Тоалетът бе покрит с пера от пайети и от бранда разбрахме, че са били използвани над 450 000 пайети в цвят бордо, а работата по създаването на тоалета е отнела 930 часа, защото всичко се е случвало на ръка.

Преди броени дни и актрисата Джесика Частейн очарова всички със същия дизайн на Oscar de la Renta, но в син цвят. Тя облече роклята за Film Independent Spirit Awards.

Дизайнерите са направили и други корекции, освен цвета. Те получиха доста негативни коментари за начина по който роклята стоеше в зоната на деколтето на Селена Гомес, така че сега е плътно прилепнала и не стои така, сякаш са разпада.

Разлика има и в долната част – при Селена перата от пайети стигаха до петите й, докато тук са заменени от ресни, може би с идеята да е по-лесно подвижна Джесика.

Вижте и двете звезди в галерията ни и сами преценете на коя стои по-добре и кой дизайн на тази рокля ви е по-любим.

1 КОМЕНТАР
1
hetticrims
01 March 2024, 23:28

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт+--- http://gg.gg/ketoexpo

ТВОЯТ КОМЕНТАР