Ето как поддържа форма Дженифър Анистън

27 February 2024

На 55 години Дженифър Анистън изглежда толкова добре и в същото време естествено, имайки предвид драстичните хирургични и естетични интервенции по лицата и талата на много други нейни колежки.

Звезда от „Приятели“ успя да се спаси от крайности като нереалистично опъване на лицето, огромни устни, замръзналите мимики в следствие на прекомерна употреба на ботокс.

Изглежда чудесно и до голяма степен го дължи на ежедневните усилия, които полага.

Анистън винаги е говорила за това, че трябва да се храним здравословно и да сме особено придирчиви към качеството на храната и продуктите си. Коментирала е колко е важно да отделяме внимание на съня, както и на психичното здраве. Начинът по който се чувствате винаги се отразява и на начина, по който изглеждате.

Освен това обаче, тя не спира с ежедневните тренировки, за да поддържа това прекрасно тяло. В Инстаграм профила си тя пусна кратко видео от една типична тренировка и трябва да признаем, че малко 55-годишни жени може да са толкова активни на нейната възраст. Дори, когато изобщо не им се иска да тренират.

„Да, има дни, в които изобщо не ми се тренира. Но въпреки това, успявам да си наложа да стана и да отида във фитнес залата, защото знам колко е важно“, коментира Анистън.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР