Яна Маринова: Никола, синът ми - в малко селце в Гана, по доброволческа инициатива

eva.bg 22 February 2024

Яна Маринова е една горда и щастлива майка, която сподели с всички нас радостта си от това в какъв прекрасен човек се е превърнал синът й.

Оказва се, че Никола в момента е в Гана, където преподава на деца в малко селце. Става въпрос за доброволческа инициатива.

Актрисата сподели две видеа в социалните мрежи, на които е синът й. Виждаме го как преподава на децата и няма как да не споделим щастието и гордостта на Яна.

„Никола (синът ми) в Гана. Щастлива съм, защото имам много да уча от него.

Във връзка с видеото мога да разкажа, че Никола живееше и учеше от 14 годишен в пансион, сам в Германия. Ние (родителите му) живеехме в България.

Когато синът ми споделяше за училището си, винаги ми е правило най-силно впечатление, че дисциплината е желязна, а някои от учителите, които той най-много харесваше бяха на по двайсетина години, с умения, знания, хъс и увлекателни истории за разказване. И ако ученик им говори неуважително - наказва се с предупреждения, които при неспазване водят до изключване. Това не означава да не можеш да спориш с учителите си по предмета или морален казус, но само с издържани аргументи и поведение. За употреба на наркотици учениците биват изгонени без никакво предупреждение. За употреба на алкохол и и неподобаващо поведение - съответните наказания, водещи до повтаряне на годината и т.н.

И всичко това в демокрация, не в комунизъм.

В заключение, мечтая същото да се случи масово в България. Не виждам смисъл да посочвам проблемите. Всички ги знаем“, това написа Яна Маринова към един от постовете си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР