Среща на випуск 2024 – номинираните за Оскар се събраха

eva.bg 13 February 2024

Снимка: instagram

Традицията повелява всяка година около месец преди церемонията по раздаване на наградите Оскар номинираните да се съберат за кратък коктейл, малко хапване и преброяване на тазгодишните фаворити.

Всеки поздравява всеки за успеха да бъде номиниран. Накрая, естествено, се прави снимка за спомен.

Трябва да признаем, че тази година на срещата на випуска има доста звездни имена, сред които обаче е осезаема липсата на Леонардо ди Каприо, за когото всички се надяваха, че ще получи номинация, но в крайна сметка това не се случи.

В центъра на кадъра обаче е Марго Роби, която въпреки че не беше номинирана в категорията за актриса, присъства в качеството си на съпродуцент на филма „Барби“. Марго блестеше в бледо розов винтидж костюм на Chanel.

Там беше и Грета Геруиг, въпреки че също бе пренебрегната в категорията за режисура, но и тя бе в качеството си на съпродуцент.

Представителите на екипа на „Опенхаймер“ обаче бяха много повече, защото и филмът може да се похвали с най-голям брой номинации.

Както на общата снимка, така и след това в галерията ни ще откриете звезди като Робърт Дауни Джуниър, Ема Стоун, Мартин Скорсезе, Били Айлиш, Райън Гослинг, Кристофър Нолан, Стивън Спиблърг, Килиън Мърфи, Брадли Купър и много други. Вижте ги в целия им предоскаров блясък.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР