Дженифър Анистън на 55 и в 55 визии

eva.bg 12 February 2024

Снимка: instagram

„Знам, че имам бръчки на челото, както и фини линии около устата, но те са от усмивки... Аз обичам да се усмихвам, така че - нека ги има!“, казва Дженифър Анистън, която с широка усмивка навърши 55 години.

По повод рождения си ден, актрисата сподели кратко видео в Инстаграм, събрало различни моменти от живота й, подчертавайки колко е благодарна за пътя до тук и за всичко, което е преживяла.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

И ние събрахме една впечатляваща галерия от 55 снимки на Дженифър Анистън, които независимо от повода, мястото, тоалета, мъжа до нея или пък годините, на които е, имат една неизменна обща черта – усмивката й! Тази така любима актриса, която е минала през доста изпитания в живота си, е запазила игривото пламъче в очите и умението да се наслаждава на живота.

„Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен. Видях как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Но всеки човек има различна представа за happy end. Не, една жена не е нещастна и провалила се, ако няма брак и деца“, заяви преди време в интервю тя, визирайки многото нападки и обидни коментари относно липсата на съпруг и деца.

Едва преди няколко години Дженифър Анистън разкри, че това да няма деца не е нейн избор, защото се е подлагала на много процедури инвитро, опитвала е, но не се е получило.

„Опитвах се да забременея. Беше период изпълнен с много предизвикателства за мен. Подлагах се на инвитро, пиех китайски чайове, каквото се сетите. Направих всичко възможно, положих всички усилия. Бих дала всичко ако можеше назад във времето някой да ми каже: Направи си услуга, замрази си яйцеклетките. Но човек не се замисля за тези неща. Така че, ето ме сега – корабът отплава“, така Анистън коментира факта, че вече не може да има деца.

На въпроса защо до този момент не е казвала за опитите си да забременее, оставяйки хората да мислят, че просто не иска деца, тя отговори така: „Не исках да я коментирам, защото толкова малко неща от личния ми живот са си само мои, а не достояние на целия свят.“

И въпреки всичко, тя е категорична: „Не съжалявам за нищо!“ Защото всеки има различен Happy end, а това е нейният!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР