Италианският дизайн e по-достъпен от всякога

Атрактивни цени очакват всички любители на качественото обзавеждане за дома в магазини Selamore, Verrsus и The Project

eva.bg 30 January 2024

Отдаваме се на мечти за обновен дизайн в дома! Качествените предложения са много по-близо до нас, благодарение на атрактивните цени, които ни предлагат магазини Selamore, Verrsus и The Project от 27 януари до 24 февруари 2024 г.

Имаме на разположение почти месец, в който да разгледаме и да се докоснем до изключителната селекция обзавеждане на престижни италиански марки.

Ще открием мебели с неподвластен на времето дизайн, висококачествени материали, майсторско изработка и внимание и към най-малкия детайл.  

Дивани, фотьойли, столове, маси, осветление от фабрики като Calligaris, Natuzzi, Catellan, Alberta Salotti и много други очакват нашето внимание и идеите ни. В разпродажбата ще открием и артикули от 2023 г, а отстъпката може да достигне до -50%.

Не забравяме, че в магазини Selamore и Verrsus работи екип от архитекти и дизайнери с дългогодишен опит в сферата на интериорния дизайн, които с безценните си съвети и решения, могат да ни помогнат да превърнем нашия дом в най-уютното и удобно пространство за нас и нашето семейство.

За повече информация за продуктите и локациите на магазините, посетете: https://selamoredesign.com/promotsii/

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР