69-годишната Опра в рокля на Dolce&Gabbana

04 December 2023

Снимка: getty images/guiliver

Великолепно изглежда Опра Уинфри и сякаш с годините влиза във все по-добра форма. 69-годишната телевизионна водеща другият месец ще навърши 70 години и няма как да не се удивим на визията й.

Тя бе един от специалните гости на Academy Museum Gala, където получи награда за постоянната си подкрепа за музея. Опра заложи на лилава рокля на Dolce & Gabbana, която подчертаваше фигурата й.

Както казва самата Опра: „Едва ли има друг човек, чиито килограми и борбата с тях да са били толкова много обсъждани, коментирани, следени.“ Факт е, че сега е в много добра форма, което е резултат от ежедневни усилия за поддържане на килограмите в желаните от нея граници.

Тя публично заяви, че отказва да приема популярните напоследък лекарства за бързо отслабване или да си прави операция, с цел намаляване обема на стомаха и съответно сваляне на килограми. „За мен това е лесният начин, а аз искам да знам, че съм го постигнала сама с усилия, труд и мотивация“, каза тя.

На събитието Опра се видя и с дългогодишната си приятелка Мерил Стрийп, която също получи приз. Двете позираха заедно пред фотографите, а снимки от събитието може да видите в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР