Calvin Klein колекция есен 2023 - минималистичен, модерен и чувствен стил

04 December 2023

Снимка: Inez & Vinoodh

Calvin Klein представи своята кампания за сезон есен 2023. В дебюта си за марката Алекса Деми и Кид Къди се присъединяват към JENNIE, JungKook и Кендъл Дженър в кадри, които улавят тяхната уникална чувственост, увереност и игривост.

Всяка сцена, заснета от обектива на Inez & Vinoodh, разказва история за увереност, а кампанията изкусно въплъщава всички аспекти, заложени в ДНК-то на Calvin Klein.

Колекция есен 2023 е олицетворение на характерния за марката минималистичен, модерен и чувствен стил.

Кендъл Дженър подчертава своята женственост в модели от дамската линия на Calvin Klein. Алекса Деми е смела и съблазнителна в новата колекция бельо на Calvin Klein.

JENNIE показва увереност в кадри, комбиниращи небрежно и изискано бельо и дънки.

JungKook се заиграва с обектива, докато позира в класическите за марката дънки.

Спокоен и безгрижен, Кид Къди представя по креативен начин линията бельо и дънки.

Моделите за сезон есен 2023 са подходящи за всеки гардероб и за всеки начин на живот. Класически силуети, но с нови материи и кройки, пресъздават effortless стилa от нашето ежедневие.

Колекцията дънки за този сезон е вдъхновена от силуети от 90-те, но с по-модерни кройки. Bootcut Jeans, които умело съчетават ретро и модерен привкус, Relaxed силует за комфорт и удобство, както и модели с висока талия са част от есенната селекция на бранда.

Дънковите якета и ризи както винаги са въплъщение на първокласното майсторство на марката. Колекцията включва универсални модели за всеки гардероб, които са лесни за съчетаване.

В галерията ни сме събрали 35 снимки от колекцията, с които със сигурност ще провокираме модното ви любопитство и ще ви вдъхновим за нови попълнения в гардероба.

Колекция есен 2023 на Calvin Klein е налична в магазините на марката в Paradise Center и Serdika Center.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР