Никой не очакваше този въпрос: Защо Бионсе е толкова бяла?

eva.bg 27 November 2023

Снимка: instagram/beyonce.com

Световна премиера на документалния филм за турнето на Бионсе „Ренесанс“ очаквано предизвика огромен интерес, но никой не очакваше основния въпрос, който се задава навсякъде в социалните мрежи след прожекцията. А именно: Защо Бионсе е толкова бяла?

Поводът за всички коментари по темата, които са основно в негативна светлина, са двата кадъра, които самата Бионсе разпространи чрез личния си сайт. Не, те не са стопкадри от филма, а са заснети малко преди звездата да отиде на премиерата.

На тях Бионсе е в прекрасна сребриста рокля на Versace, с изрусена до бяло коса и цвят на кожата, който е много, много далече от този, с който по принцип я познаваме.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

По всяка вероятност става въпрос за прекаляване с обработката на снимките, но няма как да сме сигурни в това, защото никой не успя да заснеме Бионсе по време на премиерата на филма й.

Тя не мина по червения килим, а седна в залата чак, когато светлините бяха угасени и прожекцията започнала.

Събитието преминава при спазването на строг протокол за конфиденциалност. По време на самата премиера в залата снимането е било абсолютно забранено дори и преди началото на прожекцията.

Така че нямаме други снимки от променената и странна визия на Бионсе, освен тези двете, разпространение от самата певица.

Затова и въпросът защо Бионсе е толкова бяла и защо се опитва да избяга от расата си, гонейки визията на бяла жена, е толкова вайръл в момента. Защо, Бионсе?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР