Нов портрет от семейство Болдуин

eva.bg 22 November 2023

Снимка: instagram

По традиция Хилария Болдуин обича да прави годишна равносметка на многолюдното им семейство с разтапяща сърцата семейна снимка.

И разликата този път е, че няма нови попълнения на семейния портрет. 39-годишната Хилария и 65-годишният й съпруг Алек Болдуин са щастливи родители на седем деца.

Обикновено досега на всяка следваща снимка бяха с по едно или две деца повече, но този път сравнението основно е по отношение на това колко са пораснали децата им.

Самата Хилария припомни и снимката им от миналата година, за да се убедим в това.

Алек Болдуин и Хилария са родители на Кармен на 10 години, Рафаел на 6, Леонардо на 6, Ромео на 5, Мария Лучия на 2, Едуардо на 2 и Илария на 11 месеца.

И въпреки че да имаш толкова многолюдно семейство очевидно е благословия и огромно щастие, има си и своите недостатъци. Един от тях е организирането на общо пътуване.

„Преди беше лесно да се кача на самолета за Лос Анджелис, да заснема филм или няколко епизода от сериал. Просто ставаш и тръгваш. Сега обаче се нуждая от 12 самолетни билета - бавачки, деца, съпруга. Та в бизнес класата дори нямат секция с 11 места“, коментира Алек Болдуин.

Да, някои ще кажат, че това не са истински проблеми, но за холивудска звезда, от която се изисква да пътува много, а в същото време иска да е със семейството си, явно си е проблем.

С толкова многолюдно и забавно семейство, може би не е изненада фактът, че Алек Болдуин мисли все повече за пенсиониране от актьорката професия и да се отдаде само на децата и съпругата си.

„Работя все по-малко, искам с жена ми и децата да пътуваме повече, да им покажа Рим, Лондон, Париж, Мадрид. Достатъчно време отделих на актьорството, мисля че ми е време само за личен живот“, каза наскоро 65-годишният Алек Болдуин.

С такова прекрасно семейство, как да не се изкушиш да си стоиш само с тях. В галерията ни сме събрали снимки на многолюдното семейство Болдуин през годината.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР