Коледният адвент календар на мечтите ви

От Pick N Dazzle, персоналната бюти кутия, при която с един клик отваряте толкова много възможности

eva.bg 23 November 2023

Любимото ни време от годината! Моментът да си подарим бюти адвент календар. Но преди това нека ви разкажем за нещо, което ще впечатли и най-взискателния вкус.

Знаете ли, че по всяко време на годината можете да си подарите персонална козметична кутия? Вместо да е пълна с безцелни или неизвестни мостри, тя ще съдържа пълноразмерни продукти, съобразени с вашия личен бюти профил. Най-хубавото е, че след като намерите препоръчани за вас продукти, можете да избирате и в зависимост от бюджета си, като тук вариантите са луксозна, изискана и икономична кутия, за период от 1, 3, 6 месеца. Pick N Dazzle е мястото, което сбъдва всички бюти мечти интелигентно.

До края на ноември сред тематичните кутии се нарежда съвсем очаквано и коледният адвент календар на Pick N Dazzle. Няма да е преувеличено, ако кажем, че той е истинска сензация, защото ще донесе в дома ви продукти на стойност 629.77 лв., а вие ще платите само 95 лв. Как става това ли? Ами по Коледа по традиция стават чудеса...

Оставяме чудесата настрана обаче, за да надникнем зад вратичките на адвент календара. И след тази много приятна разходка, стъпка по стъпка, ще сте абсолютно готови (красиви и уверени) за празничния сезон, който предстои.

Стъпка 1: Лицето

Първо нека отделим подобаващо време на грижата за кожата на лицето. Всички знаем, че за да изглежда гримът добре, трябва да му осигурим възможно най-чистото платно. На помощ тук идва околоочната маска Avant, чиито хиалуронова киселина, масло от ший и пулулан намаляват торбичките под очите и коригират фините линии и бръчки.

С нежния гел Symbiosis Enlightening & Exfoliating Cleansing Gel пък премахвате излишното омазняване, замърсявания и следи от грим. Вложените в него изсветляващи, изглаждащи и хидратиращи екстракти спомагат за изглаждане на бръчките и за успокояване раздразнението по кожата.

Стъпка 2: Косата

Всяка жена се стреми косата й да изглежда здрава, красива, бляскава и буйна. Верен партньор в тази мисия е олиото за коса Revuele Vegan & Organic Hair Repair Oil. Натуралните масла от макадамия, моринга и гроздови семки подхранват и укрепват косата в дълбочина от корена до върха.

Преди олиото, разбира се, ни е нужен ефикасен шампоан. TRESemmé Keratin Smooth подхранва и хидратира, като същевременно осигурява до 72 часа контрол върху косата. Професионалната формула е обогатена с кератинов протеин и масло от африканска марула.

Стъпка 3: Гримът

Елегантна палитра сенки за очи и червило като за червен килим са може би всичко, от което се нуждаете за вашия празничен грим. Но всъщност ще ви издадем и една малка тайна: има и още!

Луксозното червило Teeez е тук в класически празничен цвят. Има и глос за разкош и разнообразие, от Crave Lipgloss Bad Habit. Визията ще бъде завършена с перфектния цвят руж от Teeez, със закачливото име Don't Blush Me.

Палитрата сенки за очи Paese е с разнообразни нюанси, за да можете да сътворите шедьовър за всеки повод. Добавена е и четка, разбира се. Базата за сенки от Teeez ще ви осигури перфектна дълготрайност на грима.

И за да се почувствате като холивудска знаменитост с професионален грим, имате прайм-олиото Paese Minerals. Обогатено с масло от таману, авокадо, гроздови семки, витамин Е, то не само хидратира кожата, но и прави така, че гримът върху нея да изглежда перфектно.

Стъпка 4: Ръцете

Нека не забравяме, че сме на прага на зимата. Кожата на ръцете ни се нуждае повече от всякога от специална грижа. Все пак красивите ръце са още една визитна картичка на добре поддържаната жена.

Маската за ръце StarSkin е истинска звезда. Златните ръкавици имат вътрешен слой, напоен с формула на основата на българска роза, с чисто масло от карите и шипка. Външният защитен слой от фолио създава интензивен загряващ ефект за максимално усвояване.

За да обобщим, ще кажем, че коледният адвент календар на Pick N Dazzle съдържа общо 12 пълноразмерни продукта, които са напълно достатъчни, за да имате красив и незабравим празничен сезон тази година.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР