Леонардо ди Каприо на корица на Vogue

Актьорът позира с колежката си от филма „Убийците на цветната луна“ Лили Гладстон

eva.bg 20 September 2023

Снимка: british vogue

Големите звезди в новия филм на Мартин Скорсезе „Убийците на цветната луна“ са Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро, но на корица на Vogue блести една дама, за която тепърва ще се говори много.

Става въпрос са Лили Гладстон, която играе съпруга на героя на Лео в лентата. Именно Ди Каприо и Лили красят корицата на октомврийския брой на британския Vogue в една впечатляваща фотосесия.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Истинско събитие е, че Лео се е съгласил на подобно нещо, защото той много рядко дава интервюта и се снима във фотосесии за списания. Филмът обаче си струва да бъде рекламиран.

В галерията ни сме събрали снимки от фотосесията на Vogue.

Добрата новина е, че и българската публика ще може да види „Убийците на цветната луна“ – филмът ще бъде показан в рамките на филмовия фестивал „Синелибри“ през октомври.

Той разказва за съдбата на племето осейдж в щата Оклахома, на което петролът носи огромно богатство през 20-те години на XX век. Благополучието на индианците обаче привлича бели пришълци, представители на едрия бизнес и организираната престъпност. Те започват да манипулират и изнудват хората от племето, да крадат всичко, до което се домогнат, преди да прибегнат към хладнокръвни убийства. Този потресаващ период става известен като „Големият терор“ и предизвиква несравнимо по своя мащаб разследване на ФБР. В резултат на това е разкрита една от най-мрачните конспирации в американската история.

Билети за първите прожекции на филма може да закупите още сега на сайта на „Синелибри“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР