Саманта Фокс пред българска публика

18 September 2023

Снимка: getty images/guiliver

„Ходех на училище – разказва сексапилната блондинка, – а татко ми казваше: „Наблягай на машинописа, Сам. Не знаеш какво предстои. Може да изпаднеш материално, поне да ставаш за секретарка.“ Саманта учи да пише на машина, но усещането й за бъдещето е различно. „Искам да стана певица и актриса, да бъда звезда“ – обяснява тя на учител, дошъл да помогне на учениците от католическото училище да се профилират. Той я съветва да помисли за нещо по-реално. Хрумва й, че би работила като полицайка. Гледала е доста филми и харесва униформите. Така или иначе вместо да внимава в час, тренира подписа си и обяснява, че ще става известна.

От дете се явява на различни прослушвания. На сцена стъпва за първи път на три годинки, на пет я записват в школа по актьорско майсторство, на десет участва в телевизионна пиеса на BBC, на 11 посещава театрални уроци. Дядо й я взима от малка със себе си в пъба, кара я да пее пред приятелите му, а после да им събира пари за изпълненията си. На 14 Сам вече си има училищна група. Записват песни, но не успяват да пробият. „Групата ми беше много яка, публиката много ни харесваше. Беше славно време!“ – твърди Фокс.

Цялата статия за живота ни може да прочетете тук – „Саманта Фокс - мокрият сън на 80-те“.

А новината от последните часова е, че през ноември Саманта Фокс ще пее за пореден път пред родна публика. Ще я видим на 24 ноември в столичния клуб Ялта.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР