Горещ летен план с DJ дуото Mëstiza

Този уикенд в Hacienda, Лозенец

09 August 2023

Електронна музика, която се завръща към корените на фламенкото с включвания на африкански, арабски и латино ритми, описва елегантното и енергично звучене на испанското DJ дуо Mëstiza. Те ще свирят за първи път в България на 11 август (петък) в Hacienda Beach, Лозенец.

Двете хитови испански диджейки Бела и Пити Бернард се вдъхновяват от големите звезди на фламенко музикалната сцена: Arcángel, Israel Fernández, Estrella Morente, María José Llergo и от електронните артисти Derun, Black Coffe, &ME, Bedouin, Luciano, Satori и Valeron. Двете правят едни от най-яките партита в Ибиса, Сен Тропе, Дубай, Миконос и Санторини. 

„Фламенкото е истинско съкровище, което трябва да продължава да блести. Нашите корени, магията, дълбочината и чувствеността на танца са в сърцето на испанската музика. Искаме чрез тях да свързваме хората и да пренесем тази култура навсякъде по света." - споделят двете диджейки. Това е и запазената марка на музиката им. През 2021 г. пуснаха първата си песен El Brillo в Spotify. Заради колаборацията на двете с модния бранд Paco Raban и атрактивните им аутфити и прически по време на партитата им в Испания ги обявяват за модни икониВ края на юни излезе новата им песен Mis Ojos (Моите очи), която е в партньорство с Ла Мари от Chambao.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР