Натурален стил за младостта

Люба Вангелова 05 August 2023

„Триъгълникът на младостта“ е отколешна заветна цел на не едно съвременно поколение. В битката за съхраняването на младежките пропорции на лицето изпитано средство са дермалните филъри с хиалуронова киселина. Te противодействат на процесa на стареене, като придават плътност на кожата, възстановяват загубения обем, омекотяват назолабиалните гънки, марионетните бръчки, линията на челюстите и други зони по лицето.

Постепенно филърите се превърнаха в един от най-предпочитаните методи за подобряване текстурата и блясъка на кожата. А изборът на продукти става все по-богат.

За отличителните характеристики на продукта разговаряме с д-р Иванка Темелкова, лекар-дерматолог към Acibadem City Clinic и трейнър на хиалуронови филъри Dermalstyle®. Интересите на д-р Темелкова обхващат всички области на дерматологията – клинична, дерматохирургия и най-вече естетична дерматология. Преминала е над 40 обучения за поставяне на ботулинов токсин и дермални филъри, както и обучения за цялостно моделиране на лицето с филъри в Женева, Турция, Букурещ, Париж.

Защо избрахте хиалуроновите филъри Dermalstyle®?

Заедно с моя екип в рамките на шест месеца задълбочено и подробно изпробвахме продуктите по всяка една индикация, зададена за приложение. Изводът е, че гамата филъри Dermalstyle® (Light, Regular, Forte, Forte Lidocaine и Smile Lidocaine) предлага възможност да се коригира и подобри всяка основна зона от лицето.

Кои от характеристиките на Dermalstyle® ще отличите?

Като естетичен дерматолог за мен има няколко изключително важни характеристики при избора на дермални филъри. Това са доброто разпределение, лесното моделиране и поставяне на филъра, оптимална корекция на съответната зона спрямо използваното количество, липсата на странични реакции и, разбира се, удовлетвореността на пациента. Опитът ми с хиалуронови филъри Dermalstyle® отговори 100% на тези условия и нужди. Продуктите притежават страхотна еластичност, мекота и дават напълно естествени резултати. Корекциите с тях спазват моята линия за максимално натурален вид, без драстични промени и съхраняване на идентичността на всеки пациент.

Какви са отзивите на пациентите?

Нашият анализ и обратната връзка с всеки пациент, който избра Dermalstyle®, показа пълна удовлетвореност от постигнатите резултати, без данни за странични реакции. Това всъщност е всичко, което иска един лекар и естетичен дерматолог в своята практика. Като дерматолог, който следи всяка нова тенденция в естетиката и посещава редовно обучения за надграждане на своя опит, мога да споделя, че след като опитах продуктите на Dermalstyle®, в мен не остана никакво колебание да ги превърна в мой водещ продукт. Щастлива съм, че брандът избра мен за техен трейнър и ми даде възможността да предавам знанията и опита си на моите колеги.

Много често пациентите питат как да продължат грижата вкъщи… Тук идва следващото предимство, което осигурява Dermalstyle®, защото брандът предлага козметична серия продукти. Те са разработени така, че да осигурят на кожата всичко необходимо като поддържаща терапия. Линията е бяла, висок клас козметика, която е изключително концентрирана и допълва действието на хиалуроновите филъри. Включва хидратиращ крем за лице, серум за очи и серум за лице като основни продукти, абсолютно достатъчни за комплексната и допълваща грижа. За по-чувствителните пациенти, при които е необходимо действие на по-дълбоко ниво, Dermalstyle® разполага и с интензивен възстановяващ крем. Той е подходящ и за приложение веднага след провеждане на естетични процедури за по-бързо заздравяване на кожата. За моментите, когато искаме да се поглезим или да подхраним кожата, козметичната серия разполага и с маски за лице.

W&O Medical Esthetics GmbH е немски бранд за иновативни продукти и решения в областта на естетичната медицина, сред които са хиалуронови филъри, PDO конци за лифтинг ефект, продукти за мезотерапия, модерни продукти за ежедневна грижа за кожата. Отлично познати на специалистите по света са дермалните филъри с хиалуронова киселина Dermalstyle®, подходящи за мъже и за жени. Отразявайки най-новите научни изследвания, съставките на Dermalstyle® са изключително чисти, биосъвместими и не предизвикват алергии, с ограничен риск от странични ефекти или възпаление благодарение на уникалния процес на пречистване, отстраняване на кислорода и прецизна стерилизация.

www.ds-medicals.com ул. Якубица 21, кв. Лозенец, София, България

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР