Топове и тениски във весели цветове за лятото

28 July 2023

Дори и когато времето навън е горещо, всеки мъж или жена би искал да изглежда възможно най-добре. Разбира се, това не означава, че постоянно трябва да сме с офис или бизнес тоалет.

Стига да сме се справили добре със стайлинга си, можем да направим добро впечатление дори и носейки топ. Или привидно обикновена тениска.

Флорални принтове

Това е един от принтовете, които никога не излизат от мода. Дори напротив - увековечават се година след година. Променят се обаче размерът на щампата, цветовете и формата на тениската. Носят се както тези в основата на врата, така и тези с малко по-ниско изрязване. Флоралният принт често се дублира от логото на популярни марки или вдъхновяващи послания.

Тениски с лого

Мъжките тениски обикновено се носят с логото на бранда, щамповано върху тях. Без значение дали логото е по-малко, по-голямо, дискретно поставено или възможно най-видимо, задължително е да знаете, че винаги е страхотна идея да го комбинирате с чифт спортни обувки Converse, които можете да откриете във Fashion Days.

Графичен принт

Графичният принт, който дори възпроизвежда рисунки, сякаш направени от детска ръка, стана изключително актуален през това лято. Обикновено цветовете са силни и изразителни, като винаги създават силен контраст с фона, върху който се застъпват.

“Dirty” дизайн

Е, може би не очаквахте точно това. Открихме обаче, че в секцията с дамски тениски на Fashion Days някои топове са представени като имащи “dirty” дизайн. Трябва да ви признаем, че това изглежда наистина яко, особено с чифт готини джинси.

Животински принт

Дори животинският принт не е това, което беше. Ако допреди няколко години той покриваше цялата материя, от която бе направено горнището, сега обикновено се свежда до обикновена щампа, поставена в областта на гърдите или върху някой от ръкавите на тениската.

Асиметрични тениски

Както добре знаем, модата е циклична, а сега времето на тениските с асиметрична кройка се завръща. По-къси на лявото бедро или с по-дълги “ъгли” отляво и отдясно, асиметричните тениски са предназначени да бъдат в тренда през настоящия летен сезон.

Тениски с гумен принт

Точно когато си помислихте, че печатната гума е предала Богу дух, ето че тя се завръща с пълна сила. И мъжките тениски са тези, които превземат нови територии с това “тайно оръжие” в арсенала си. Размерът на щампата не е голям, но заема приблизително десет процента от тениската, така че не е показен, а по-скоро дискретен.

Тениски dry и slim fit

Моделите са dry fit и slim fit, защото мъжете, които се трудят редовно във фитнеса, трябва да покажат формите, които са успели да придобият с много пот на челото. Твърде широките тениски вече не намират своето място никъде.

Атлетична кройка

Дори извън фитнес залата, топовете с атлетична кройка се носят непрекъснато. Те подчертават отлично раменете, гръдните мускули и тези на гърба.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР