Шакира е в Барселона и феновете полудяха

eva.bg 06 June 2023

Не спира сапуненият сериал „Шакира-Пике“, а и феновете им явно са жадни за драми и обрати в този така шумен развод, в основата на който бе неговата изневяра.

Да, Шакира разбра за любовницата и предпочете да не мълчи. Нещо повече, изля цялата болка на разбитото си сърце и върху Пике, и върху живеещата до нея в Барселона свекърва.

В крайна сметка певицата се изнесе и реши заедно с двете си деца да заживее възможно най-далече от бившия си – преди няколко месеца се премести в Маями.

И докато всички мислеха, че този сериал е свършил, пожелавайки всичко най-добро на Шакира и най-вече да открие отново любовта, тя взе, че се върна в Барселона.

Певицата сподели своя снимка в Инстаграм. Към нея написа колко било хубаво да се завърне в Барселона.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Снимката е от трибуните на Формула 1. А последните клюки в жълтите медии спрягат състезателя Луис Хамилтън като нейн нов обожател.

Само ще споменем, че снимката й от завръщането в Барселона е събрала близо три милиона и седемстотин хиляди лайка, както и близо тридесет и пет хиляди коментара. Явно феновете искат още и още епизоди от този романтичен драматичен сериал.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР