Лятната колекция на Lisca – завръщане към корените

През юни за всеки закупен бански от колекцията за 2023 получавате подарък плажна роба

01 June 2023

Снимка: Lisca

Свеж моден микс носи лятната колекция на Lisca за 2023 година.

Моделите залагат на флорални шарки, животински щампи и монохромни детайли – гаранция, че ще се чувствате добре на плажа, каквото и да изберете.

Колекцията бански костюми на Lisca е уникална, дръзка и специална. Насърчава ни да се върнем към корените си, да бъдем смели и да покажем истинската си същност.

Моделите залагат на изпитани и удобни кройки, ще ви впечатлят с романтична сантименталност или пък с лекия флирт със 70-те години. А за почитателите на разнообразните палитри има истинска цветна експлозия.

Колекцията за лято 2023 ще спечели и онези, които искат да се противопоставят на всички стандарти, защото има модели с много необичайни линии и шарки.

Животинските принтове събуждат дивата ни природа, а изчистените и изтънчени дизайни подчертават силуета.

В каквато и посока да поемете, който и дизайн да се превърна в любомото ви лютно бижу, най-важно е да откриете вътрешната си хармония. А тя може да е и в цветната феерия, и в монохромната изчистеност, и в бунта.

Вижте моделите от впечатляващата колекция в галерията ни.

Добрата новина за всички почитатели на бранда, нетърпеливи да подновят банските си костюми с най-новите модни предложения, е, че към всеки бански от колекцията за 2023, който закупят в периода от 1 до 30 юни, ще получат като подарък плажна роба.

Побързайте, защото промоцията важи до изчерпване на количествата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР