Приянка Чопра: Тръгнах си гладна

eva.bg 05 May 2023

Снимка: getty images/guiliver

Приянка Чопра и съпругът й Ник Джонас имаха честта да бъдат поканени на тазгодишното издание на Met Gala и, естествено, уважиха с присъствието си модното събитие на годината.

Въпреки че роклята на Приянка не успя да я нареди в списъците на най-добре облечените, тя и Ник се радваха и на медийно внимание, и на приятна компания в лицето на други звезди.

Няколко дни след събитието обаче, Приянка Чопра разкрива, че е останала сериозно разочарована от едно нещо по време на Met Gala и това е храната.

Звездата не просто не е харесала кетъринга, поръчан от организаторите на събитието, а има забележки относно калоричността му.

„Нямаше никакъв хляб или масло в продуктите от кетъринга. Тръгнах си толкова гладна, че Ник трябваше да поръча пица след това“, разкри в интервю Чопра.

Ще припомним, че всяка от звездите, които са имали честта да бъдат поканени на събитието, трябва да платят куверт в размер на десетки хиляди долари. Според неофициални информации, става въпрос за 50 000 на човек. Всички пари отиват за Института за костюми към музея Метрополитън, но поне можеха да нахранят гостите си срещу тези впечатляващи суми. Или най-малкото да включат хляб в кетъринга.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР