Тайният концерт на Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, в партньорство със Sofar Sounds, проведе таен концерт в София за лансирането на своята колекция с Шон Мендес

eva.bg 02 May 2023

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARKK SA, лансира лимитираната колекция Classics Reborn, създадена в партньорство с изпълнителя Шон Мендес, на таен концерт в София.

Този сезон, канадският изпълнител, който вече втора поредна година е част от семейството на Tommy Hilfiger, застава не само пред обектива за рекламната кампания на колекцията, но и зад дизайнерското табло, творейки заедно моделите от колекцията. Събитието се проведе в партньорство с музикалната компания Sofar Sounds, а сред гостите на събитието бяха и редица членове на Програмата за лоялност на Tommy Hilfiger.

За създаването на новата колекция, екипът на Tommy Hilfiger и Шон Мендес отправят поглед към preppy моделите на американската марка от края на 80-те и началото на 90-те години. Свободните кройки и унисекс визиите са в основата на колекцията, която обхваща общата визия на Мендес и Tommy Hilfiger за устойчивост чрез използване на рециклирани материи и нови технологии, както и преизползване на остатъчни платове от изминали сезони.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР