Урок по стил: Голият гръб на Зендая!

eva.bg 26 April 2023

Снимка: getty images/guiliver

Зендая винаги е залагала на модните провокации. Малко са звездите, които могат да застанат пред фотографите в подобни смели тоалети, без да изглеждат вулгарно, кичозно или неуместно.

Тя има вродено чувство за стил и безупречна фигура, които винаги носят стопроцентови успехи на червения килим. И винаги залага на премерен риск по отношение избора на тоалета си.

Този път актрисата впечатли всички с участието си на CinemaCon 2023 в Лас Вегас, където застана пред фенове, критици и фотографи, заедно с колегите си от „Дюн“ Тимъти Шаламе и Дени Вилньов.

Зендая заложи на особено стилен тоалет, зад който стои брада Louis Vuitton. Тя бе в широки панталони в стил 80-те, комбинирани с елек с гол гръб.

И за да се убедите колко добре й стоеше тоалетът, може да разгледате галерията ни, където сме събрали 20 интересни момента от участието й на събитието.

А съдейки по снимките, и Зендая, и останалите двама от екипа се забавляваха искрено на сцената.

Нямаме търпение да видим модното дефиле, с което ще ни зарадват Зендая и Шаламе на предстоящата премиера на втората част на „Дюн“ през ноември тази година.

Сигурни сме, че ще бъде епично, защото и двамата са безспорни модни икони.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР