Капсулната колекция на Tommy Hilfiger с Шон Мендес – 28 преродени класики

Това, което ни грабна в Classics Reborn, е унисекс линията, минаваща като червена нишка през цялата колекция.

eva.bg 20 April 2023

„Какво ще стане, ако можем да преоткрием това, което някога е било захвърлено?“ е въпросът, който Шон Мендес задава във видеото на кампанията Classics Reborn. След това ни показва и самия отговор.

Номинираният за „Грами“ мултиплатинен певец не крие вълнението си от възможността да си сътрудничи с Томи Хилфигър по пролетната капсулна колекция на марката. Classics Reborn представя 28 мъжки и дамски облекла, които са устойчиви вариации на най-класическите preppy дизайни на Tommy Hilfiger, а именно тези от края на 80-те и началото на 90-те. 

„Вземете го, преправете го, промяната винаги е жизненоважна. Няма по-добро време да се обградите с вдъхновение, с хора, които ви вълнуват. С дрехи, направени от изхвърлени тъкани, оцветени със спомени и преродени в нови икони.“

Изключително ни допада ето това: „дрехи, направени от изхвърлени тъкани, оцветени със спомени и преродени в нови икони“!

Модата е тук, за да ни убеди, че не консуматорството, а отговорността и мисълта за бъдещето са вече движещите й сили. А само бърз поглед към моделите в колекцията е достатъчен, за да почувстваме свободата и комфорта, закодирани в тях.

При създаването на колекцията четири принципа са ръководили Томи Хилфигър и Шон Мендес. Color Reborn се отличава с материали, изработени от рециклиран текстил и в ярък цвят. Materials Reborn интегрира авангардни технологии, а резултатът е удобни нови влакна от рециклиран текстил. Например за ръкавите на един от моделите яке е използван регенериран найлон, получен от отпадъчен текстил и океанска пластмаса, включително рибарски мрежи. Self Reborn отразява ангажимента за нов поглед върху света и себе си, в това число и върху дрехите, които ежедневно носим. Community Reborn набляга на общността и хората, които ни карат да бъдем по-добри.

В кампанията към 24-годишния канадец се присъединяват още интересни личности. Алия Мендес е красивата му 19-годишна сестра. Виждаме също артисти, автори и модели, както и 74-годишната Мей Мъск, майка на Илон Мъск. Те вдъхват още повече живот на преродените класики на Tommy Hilfiger, изпълвайки снимачната площадка с усмивки, ведро настроение и усещане за общност. Всички те, колкото и различни да са помежду си, изглеждат като едно сплотено семейство.

Това, което ни грабна в Classics Reborn, е унисекс линията, минаваща като червена нишка през цялата колекция. Освен с типично дамските модели като топ и кроп топ, рокля риза, спортен сутиен и бикини, дънки с висока талия, къси панталони и късо яке от деним сме готови да разнообразим пролетния си гардероб и с още няколко облекла, които спокойно можем да разменяме с любимия мъж (или направо да си ги откраднем от неговия гардероб!). Говорим за мъжка риза, блейзър, тишърт, суитшърт, панталон... А защо не и якето тип бомбър?

Споделяме с вас 5 стайлинг идеи, които сътворихме с най-любимите ни модели от Classics Reborn.

1. Дънки с висока талия, кроп топ и късо яке от деним

 

2. Спортен сутиен, бикини и рокля риза

3. Панталон, унисекс тишърт и яке тип бомбър

4. Панталон, тишърт с качулка и жилетка

5. Къси панталони от деним, топ и блейзър

Всички продукти от колекцията могат да бъдат открити в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР