Marc Cain пролет/лято 2023 - елегантната класика в модерни интерпретации

eva.bg 22 March 2023

Снимка: пресофис на марката

Marc Cain Collections представя елегантната класикав модерни интерпретации за сезон пролет/лято 2023. Един от източниците на вдъхновение са шейсетте години, с техните типични силуети и цветови решения. Мотото на колекцията „Почувствай момента” показва преживявания и настроения, които се възприемат доста съзнателно и са отразени и в колекцията в най-голямото им разнообразие.

Цветовете се предлагат в широка гама и подчертават положителните вибрации, които са вездесъщи този сезон.

Могат да се намерят различни нюанси на зеленото или синьото във всяка тема от колекцията, като всеки път в нови, изненадващи комбинации, независимо дали с дръзко оранжево и кралско виолетово, меко „кафе“ и кремави тонове или по-контрастни като например с ярко розово.

Меките, пастелни и неутралните нюанси са сами със себеси или „говорят“ на висок глас в комбинация с искрящо лазурно синьо.

Летните плетива играят основна роля сред тъканите. Изработени от памучни смеси, дали в лека фина плетка или с груба структура, те са идеалният партньор на ризи и блузи.

Като изплетени на една кука те подчертават занаятчийска привлекателност на моделите. Коприната и вискозата са първият избор за леки топове и рокли. Устойчивите продукти от проекта наMarc Cain„Rethink together“ могат да се намерят във все повече и повече продуктови категории.

Роклите и полите покриват цялата гама от дължини. Мини полата - незаменим тренд – се комбинира с къси якета или са изработени от туид като почит към шейсетте години. Колкото по-високи са температурите, толкова по-популярни са ефирните макси дължини, за предпочитане в нежни, хармонични цветове и принтове.

Набори, волани и дантелени детайли подчертават женствеността на тоалетите. Акцент са „меките костюми“ от две части с широки крачоли. Засилва се присъствието и на бермуди, които са подходящи както за офис, така и за ежедневно облекло.

Релаксиращи рокли и панталони се комбинират, за да създадат непринудена и същевременно елегантна “пижама“ стил визия. 

Ежедневни“canvas” чанти в принтовете на колекцията, популярните и удобни сникърси, както малките шапки са идеалният завършек на външния вид. 

Открийте колекция пролет/лято 2023 на Marc Cain в магазините на ул. Съборна 2 или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР