Адаптивен гардероб, изграден около вас

07 March 2023

Този сезон ви каним да откриете иновативен и адаптивен гардероб, изграден около вас и вашия начин на живот.

Въплъщавайки върховете на шивашкото майсторство и творческото изразяване, несравнимото изживяване на ZEGNA - Made to Measure - обхваща широтата и свободата на съвременния стил, от луксозно облекло за свободното време до костюми и спортно облекло.

Налична в бутик ZEGNA на ул. Съборна 2, тази несравнима услуга ви позволява да персонализирате кройката, материите и довършителните елементи, за да изградите адаптивен външен вид, който наистина ви представя.

Всички тези уникални решения се решават по време на лична среща със стилов съветник, който ще ви преведе през изживяването. Оттук нататък вашето уникално творение ще бъде направено само за няколко седмици, от момента, в който направите персонализираната си поръчка до крайната доставка.

На 14 и 15 март ценителите на изтънченото облекло, обувки и аксесоари ще имат възможност да се докоснат до “безупречния свят” на марката, като запазят час за индивидуална среща с експерт-шивача и посланик на перфектния стил Винченцо Шиволето в бутик Zegna, ул. Съборна 2 или на тел. 0888 380 233.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР