Lisca Selection за пролет/лято 2023: Изтънчена женственост

Този сезон Lisca Selection ни предизвиква смело да подчертаем онези женски качества, които често пренебрегваме в съвременния свят - чар, мекота и нежност, защото светът има нужда от любов и топлина

01 March 2023

Този сезон Lisca Selection ни предизвиква смело да подчертаем онези женски качества, които често пренебрегваме в съвременния свят - чар, мекота и нежност, защото светът има нужда от любов и топлина.

Пролетната колекция за 2023 г. на Lisca Selection отново носи изискани детайли, които подчертават съблазнителността - мистериозно закопчаване, дискретен, почти незабележим тюл, тънки кантове и вечно привлекателна прозрачност.

В колекцията едновременно са застъпени най-продаваните артикули и новите, атрактивни модели които привличат вниманието - леки сутиени (без банели и подплънки) като една от най-популярните тенденции.

Детайлите като бродерията и дантелата са вдъхновени от графичните елементи, но едновременно са елегантни с нежни извивки или на едри точки.

Характерно за пролетната колекция на Lisca Selection, са включени модели, подходящи за бъдещите булки в светли ванилови нюанси.

Освен вечното елегантно черно, този път колекцията е подправена с нов атрактивен цвят папая, който се очаква да бъде един от най-модерните цветове през следващата пролет.

Промоцията (подарък бикини към всеки закупен комплект бельо) ще стартира от 01 март и е до 31 март или до изчерпване на количествата. Валидна е за всичко от новата ни пролет-лято колекция бельо.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР