Бюти блиц с Криста

Наричана явление на българската поп сцена, настоящ вокален педагог в риалити формата „Гласът на България“, през октомври Криста представи първия си авторски албум „У дома“ с грандиозен концерт.

Люба Вангелова 10 February 2023

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за да споделят гледната си точка към младостта и красотата, както и каква е личната им дисциплина в грижата за тях.

Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?

Отскоро се запалих по корейската козметика, и най-вече по продуктите за почистване, хидратация и слънцезащита. Според мен това са най-важните неща за красива и здрава кожа.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Често, когато режа краставица, преди да изхвърля крайчето, си обтривам лицето с него. Не можах да се сетя за по-добър екоелемент от това!

Какво означава да си млад?

Свеж, усмихнат и зареден човeк. Това си представям, като стане дума дали някой е и се чувства млад. Вярвам в това, че каквито сме отвътре, такива сме и отвън.



Коя своя черта харесваш най-много?

И коя би променила? Очите. Не знам дали бих променяла нещо по външността си на този етап, но винаги съм искала по-блестяща усмивка.

Най-добрата активност за тонус.

В момента съм влюбена в Les Mills Bodycombat – тренировка, която е вдъхновена от бойните изкуства и комбинира няколко вида такива като кикбокс, бокс, карате, капоейра. Tова е интензивна и приятна тренировка с вдъхновяваща музика, която работи много добре за издръжливост, координация, сила и горене на много калории.

Отваря ли врати визията?

Добрата външност винаги прави добро впечатление, но не може да се разчита само на нея. Най-добре се получава, когато е в съчетание с талант, добро възпитание и честност.


СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС: С какъв грим би изразила алтер егото си?

Може би тъмен опушен грим с добре подчертани очи, без ярко червило.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР