Ел Фанинг и един апартамент в Париж

Ел Фанинг е посланик на FAME, новият дамски аромат на Paco Rabanne

eva.bg 06 December 2022

Знаете ли какво е общото между Одри Хепбърн, Бриджит Бардо, Джейн Фонда и Ел Фанинг?

Всяка една от тях е икона. Звезда. Муза. Жена, чието име означава слава.

Тя живее в сърцето на Париж. Или Париж живее в нейното сърце... В момента Ел Фанинг може да бъде видяна в два хитови телевизионни сериала. 24-годишната актриса е и техен изпълнителен продуцент.

The Great е сатиричен поглед към една от най-великите жени в историята, императрица Екатерина II. За изпълнението си в първия сезон Ел Фанинг получи номинация за Independent Spirit Award. Сериалът беше номиниран за награда Gotham за пилотен епизод, а екипът – за награда SAG. За изпълнението си във втория сезон Фанинг беше номинирана за най-добра актриса в комедиен сериал както от SAG, така и от Critics Choice Awards, а сериалът беше номиниран за SAG за екип и за най-добър комедиен сериал от Critic’s Choice.

The Girl From Plainville е вдъхновен от истинската история на противоречивия случай на Мишел Картър, която е осъдена през 2017 г. за непредумишлено убийство за насърчаване на самоубийството на тогавашния си приятел чрез текстови съобщения и телефонни обаждания. Премиерата на сериала в Hulu предизвика възторжени отзиви в края на март тази година.

Ако се върнем малко назад във времето, няма как да не си припомним и други забележителни роли и филми на Ел Фанинг, която, по всичко личи, надмина сестра си Дакота по популярност. Режисьори, продуценти, модни и бюти брандове се надпреварват да я търсят и канят за проектите и кампаниите си.

През 2013 г. Ел Фанинг беше номинирана за Наградата на критиците и Британската награда за независимо кино за изпълнението си във филма на Сали Потър Ginger & Rosa. През 2014 г. играе принцеса Аврора в „Господарка на злото“, партнирайки си с Анджелина Джоли. Други филми с Ел Фанинг са Somewhere и The Beguiled на София Копола, 20th Century Women на Майк Милс, Live By Night на Бен Афлек, Teen Spirit на Макс Мингела, The Roads Not Taken на Сали Потър. През 2019 г. Ел Фанинг беше член на журито на филмовия фестивал в Кан.

Последната роля, в която виждаме красивата Ел, е тази на посланик на FAME, новият дамски аромат на Paco Rabanne.

„Тя олицетворява самата същност на ултрамодерната женственост на Paco Rabanne и ние сме много щастливи да я имаме като посланик на новия ни аромат“, казва Жером Льолуп, вицепрезидент на Paco Rabanne.

Днес творенията на Paco Rabanne са вълнуващи също толкова, колкото и през 1966 г., когато дизайнерът дебютира с едноименната си марка в Париж с колекцията „Манифест: 12 невъзможни за носене рокли от съвременни материали“. Авангардните облекла предизвикват класическите представи за мода. С тях Paco Rabanne създава нова, революционна, напълно модерна визия за жената. Днес емблематичните послания на марката приемат свежо, бляскаво ново въплъщение с чувствен аромат: СЛАВА в бутилка.

„Развълнувана съм да бъда посланик на толкова емблематична марка като Paco Rabanne. Бях напълно завладяна от концепцията и почувствах, че тя пасва идеално и наистина отразява моята личност...“, споделя Ел Фанинг.

Ценен като бижу. Желан като чантата от 1969 г. Игрив като ултрамодерната рокля, носена от толкова емблематични жени преди нея. Защото флаконът на FAME е Тя. В бляскавата нова кампания Ел Фанинг пресъздава FAME на фона на ултрамодерен парижки декор.

Историята започва на най-престижната улица в Града на светлините, докато Ел минава покрай водещия бутик на Пако Рабан на авеню „Монтен“. Блестящият като скъпоценно бижу флакон на FAME привлича погледа й, оживява и се приютява в чантата от 1969 г. Кадър на разкошен апартамент в Париж, с изглед към Айфеловата кула. Тук са и музите на Paco Rabanne, в поредица от закачливи намигвания към вечни икони.

FAME e неустоим аромат, излъчващ радост и дръзка чувственост. За създаването му са използвани 90% съставки от естествен произход. FAME включва звезден състав от нотки, които никога досега не са се сливали заедно. Сочно манго. Ефирен жасмин. Пристрастяващ кремообразен тамян. Тамянът на FAME е това, което го прави толкова много Paco Rabanne.

Допълнен от сандалово дърво и ванилия, FAME е аромат многостранен и вълнуващ толкова, колкото и жените Paco Rabanne в миналото, настоящето и бъдещето. Одри Хепбърн, Бриджит Бардо, Джейн Фонда и Ел Фанинг... Но най-важното е, че FAME не е само за знаменитости. Той е усещане и тръпка. Той е поглед към света на жената – такъв, какъвто самата тя го желае и твори.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР