Джейн, Джо и искрата между тях

Доктор Куин и Съли отново заедно на екран

eva.bg 02 December 2022

Снимка: instagram

Помните ли д-р Куин Лечителката и онзи Съли, по когото всички въздишахме?

Е, те се завръщат заедно на екран и независимо че филмът „Коледна искра“ („A Christmas Spark“) засега най-вероятно ще може да се гледа само по американския телевизионен канал Lifetime, това си е истинско събитие.

Премиерата беше на 27 ноември. Вижте видеото, което Джейн Сиймур публикува в своя Инстаграм акаунт.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lifetime TV (@lifetimetv)

Сюжетът се завърта около Моли (Джейн Сиймур), която наскоро е изгубила съпруга си. Моли решава да гостува на дъщеря си за Коледа. Заема се да организира градския коледен конкурс и се влюбва в Ханк (Джо Ландо). Както и сами лесно ще се досетите, Ханк също се влюбва в Моли.

Захаросан коледен филм, ще кажат някои, но това са те: Джейн и Джо! Със сигурност феновете им са на седмото небе от щастие, защото ще могат да видят отново химията помежду им.

През 90-те Сиймур и Ландо снимат шест сезона на изключително популярния сериал „Д-р Куин Лечителката“. Техните герои се срещат, влюбват се и след време създават семейство.

Всъщност след края на сериала през 1998 г. Сиймур и Ландо работят заедно и в телевизионния филм „Perfectly Prudence“ (2011).

Днес Джейн Сиймур е на 71 години и изглежда страхотно. Ландо лично на нас ни харесва дори повече от преди. Очевидно този мъж остарява красиво. И още нещо! Този път те не са на кон, а на мотоциклет (както видяхте във видеото), което е повече от очарователно.

Може би не всички знаят, но Джейн Сиймур е била и момиче на Бонд. През 1973 г. излиза „Живей, а другите да умрат“ от поредицата за агент 007. Сиймур си партнира с Роджър Мур.

На 67 години Джейн Сиймур се снима за Playboy и така стана най-възрастната жена, заставала пред обектива на списанието.

ОЩЕ ...
Актьорската кариера на Джейн Сиймур започва, когато тя е на 19. На 20 се омъжва за Майкъл Атънбъро. Актрисата има четири брака и четири развода зад гърба си. През 2015 г. на 64-годишна възраст се развежда с четвъртия си съпруг.

Има четири деца, две от тях са близнаци, от последния й брак – с продуцента и режисьор на някои от първите сезони на „Д-р Куин Лечителката“ Джеймс Кийч. Самата Джейн казва, че има шест деца, защото отглежда и двете деца на Кийч. Има и внуци.

„Д-р Куин Лечителката“ има огромен успех, а по време на снимките 10 години по-младият Джо Ландо се влюбва в Джейн. Тогава тя е ангажирана с развода си и ангажиментите около децата си. Ландо признава за чувствата си години по-късно в свое интервю. Сиймур никога не е коментирала по темата. Двамата поддържат много близко приятелство вече повече от две десетилетия.

Джейн признава, че сега се чувства по-секси, отколкото в началото на кариерата си, въпреки че за повечето жени на нейната възраст е точно обратното – „обикновено на тези години се чувстват невидими и незабележими“.

Актрисата продължава да се снима във филми, освен това развива различни бизнеси – с недвижими имоти, обзавеждане, козметика, дрехи, бижута, аксесоари, включително ръчно рисувани шалове. Рисува и картини, прави изложби.

Изглежда изключително добре и се гордее, че досега не е прибягвала до пластичната хирургия.

Нямам ботокс, нито филъри. Би ми попречило да изразявам емоциите си, а като актриса това е едно от най-важните неща. Никога не съм имала проблеми с намирането на роли въпреки годините си. Може би защото не се опитвам да бъда нещо друго освен себе си.“

Всяка сутрин прави дълги разходки или тича, практикува пилатес, храни се здравословно, обикновено яде само веднъж на ден. Менюто й включва предимно зеленчуци, риба и пилешко. Това е част от тайната й за добра форма. Останалото се крие в излъчването на тази жена, в увереността и умението й да грее. Всичко това го имаше у д-р Микаела Куин, има го и сега у 71-годишната Джейн.

Сиймур казва, че, след като прочела сценария на „Коледна искра“, й хрумнало, че Джо Ландо може да се включи, и си помислила: „О, чудя се дали той ще се интересува от това, което ще направя?“. И той го прочете и каза: „О, Джейн, ще се забавляваш много. Това е един от най-добрите сценарии на филм на Lifetime, които съм чел.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР